Bli ledande inom konsumentvarubranschen

Se hur framgångsrik du kan bli när du litar på mjukvara utformad för att underlätta innovation i konsumentvarubranschen – från idé till lansering. Slå tre flugor i en smäll! Var först med att marknadsföra, maximera ROI och leverera bästa möjliga kundservice. Med bättre märkesigenkänning och kundlojalitet, snabbare respons på efterfrågan och optimerat lager kan du lita på att öka procentandelen intäkter.

Upptäck vår konsumentvarumjukvara
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Gå till SAP Solution Explorer

Ett interaktivt verktyg för att välja rätt lösning för konsumentvaror.

Barn som dricker vatten

Unilever: Gör skillnad i världen

Unilever har förenklat och effektiviserat många av sina kärnprocesser. En del av rapporterna som en gång tog veckor att sammanställa kan nu färdigställas på mindre än 1 dag*. Det här har betydligt minskat de resurser som krävs för att utföra dessa aktiviteter.

En chef tar en kritiskt beslut för konsumentvaruföretag

P&G: Att uppfinna nya möjligheter

Läs mer om hur världens största konsumentvaruföretag använder SAP HANA-plattformen för att effektivisera och förenkla sitt rapporteringslandskap - och på så sätt totalt förändra vad som är möjligt för organisationen i dag.

Ferrero Rocher

Ferrero: Sötsaker åt alla

Ferrero har blivit en av världens största godistillverkare med välkända märken som Ferrero Rocher, Nutella, Kinder Surprise och Tic Tac. Ta reda på hur de använder SAP för att maximera effektiviteten i försörjningskedjan och låter hela världen ta del av sötsakerna.

SAPs VD Bill McDermott

SAPPHIRE NOW-inspelningar

Få obegränsad åtkomst till keynotes, sessioner och konferensmaterial med aktuella teknologifrågor.