Skip to Content
Kontakta oss

Finansiella tjänster: Öka marginalerna med bankmjukvara från SAP

Skapa flexibiliteten du behöver för att hänga med i utvecklingen av kundförväntningar, demografi och efterfrågan – med hjälp av SAP-mjukvara för bank- och finansbranschen. Öka vinstmarginalerna i alla kanaler och möt utmaningar som exempelvis högre kapitalkrav, striktare regler och det digitala skiftet i bankvärlden med olika ledande banksystem och tekniker.

Hur mobilen förändrar banktjänster för privatpersoner

     

Previous

Upplev banktjänster i realtid i molnet

Upptäck SAP-banklösningar som kombinerar kraftfull in-memory-teknik med enkelheten i molnet. Dessa innovativa applikationer stöder allt från banktjänster i alla kanaler och CRM till riskhantering och efterlevnad.

Hur kundcentrerad är din bank?

Det är inte lätt att erbjuda en konsekvent kundupplevelse, men finansinstitut som inte kan koordinera och personanpassa kundinteraktioner i alla kanaler riskerar att tappa kunder till andra banker. Hur står sig ditt företag?

Next

SAP Financial Services Forum

Se höjdpunkterna från 5:e årliga forumet Financial Services.

Återuppspelningar och presentationer finns nu på begäran.

 

Hör vad våra kunder har att säga ...

   

Previous

SAP ledande inom banktjänster för privatkund

Upptäck varför SAP rankas som ledande när det gäller system för bankernas kärnverksamheter. Gartners magiska kvadrant för internationella banktjänster för privatkunder bedömde leverantörer baserat på deras lösningar för finanstransaktionshantering för den privata bankmarknaden – och SAP hade bäst kundservice.

Samordnad risk- och finanshantering för banker

Läs om utmaningarna moderna banker ställs inför – och hur du hanterar dem. Den här rapporten från Chartis Research understryker den växande efterfrågan för risk- och finansintegrering och går igenom ny bankteknik som hjälper finansinstitut att blomstra i en digital framtid.

Next

Få nya perspektiv från experter inom bankbranschen

Previous

Delta i SAP Banking View Community

Häng med i den nya banktekniken med våra industrianalytikers rapporter, uppdaterad produktinformation och senaste bästa praxis.

Banking Industry Architecture Network

Gå med i ett nätverk för branschledare inom bankväsendet. Här får du tillgång till webbseminarier, rapporter och tillställningar som hjälper dig att hålla dig uppdaterad.

Besök SAP for Banking Community

Läs om hur du optimerar dina bassystem för banktjänster och ökar prestanda med diskussioner, blogginlägg, rapporter och andra resurser.

Next
Previous

Transformation av banktjänster i en digital värld

Allt fler kunder använder mobila bankappar för att se kontosaldo och betala räkningar. Så här använder du den senaste digitala banktekniken för att även erbjuda värdefulla tjänster – och ge kunderna mer av det de vill ha, där de vill ha det och som de vill ha det.

Framtiden inom mobila banktjänster är här

Mobila och andra tekniker har omdefinierat hur världen sköter sina bankärenden. Läs den här rapporten från the Economist för att lära dig mer om den kraftiga uppgången i digitala banktjänster – och hur den påverkar branschen för finansiella tjänster när kunder förväntar sig personliga tjänster som levereras till vilken enhet som helst.

Next

Digitala banktjänster mognar

Rätt digital bankteknik kan göra mer än att bara hjälpa dig uppfylla
kundens behov – den kan hjälpa dig att förutse dem. Läs allt om SAPs
teknik och hur den gör det enkelt att leverera kundanpassade finansiella
tjänster via alla digitala och personliga beröringspunkter i realtid.

Läs mer om digitala banktjänster

SAPs utbildningar och kurser

Lär dig mer om SAPs mjukvara, utveckla nya färdigheter och utvidga ditt företags kompetensområde. Våra heltäckande mjukvarukurser, utbildningar och certifieringar hjälper dig att utnyttja företagets SAP-lösningar till fullo.

Upptäck ett nytt sätt att göra affärer med SAP Digital Business Services

Företag runt om i världen väljer en digital inriktning men det är inte alltid helt enkelt. SAP Digital Business Services kan hjälpa dig på varje steg längs vägen med allt från strategi till implementering av teknologi.

Våra experter har ett helhetstänkande och hjälper dig att ta fram och implementera nya processer och resurser utan att orsaka några avbrott i din verksamhet. Vårt mål är att din SAP-mjukvara ska ge konstanta och oöverträffade fördelar när du tar dig an de nya utmaningarna i den digitala ekonomin. 

Back to top