Öka dina marginaler med våra lösningar för bankbranschen

Skapa flexibiliteten du behöver för att hänga med i förändringar i kundförtroende, demografi och efterfrågan – med hjälp av SAP-lösningar för bankbranschen. Öka vinstmarginalerna i alla kanaler och bemöt utmaningar såsom högre kapitalkrav och snävare regler med ett urval appar – från SAP Bank Analyzer till SAP Mobile Banking.

Läs mer om banktjänster för privatkunder och företag
Läs mer om kapitalmarknader
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Gå till SAP Solution Explorer

Ett interaktivt verktyg för att välja rätt lösning för bankverksamheten.

Anställda på ett kontor

Big Data och bankkunden

Hur kan du använda Big Data för att bygga bättre relationer med dina bankkunder – och ge dem exakt det de vill ha? Läs denna undersökningsrapport från Bloomberg för att ta reda på det – och lär dig varför avancerade analyser från rätt leverantör är nyckeln till framgång.

Stenrösen på en strand

Hur du samordnar risker och ekonomi i banker

Upptäck metoder för att klara av utmaningarna som står i vägen för framgångsrik risk- och ekonomisamordning. Den här Chartis-rapporten fokuserar på en oberoende undersökning av riskhanterings- och ekonomichefer och förklarar hur du omsätter samordningsteori i praktiken.

Tre kollegor som diskuterar nya funktioner inom mobil bankverksamhet

Driv din bank i realtid med SAP HANA

Läs mer om hur vår marknadsledande in-memory-datorteknik, SAP HANA, kan hjälpa dig bearbeta stora mängder kund- och transaktionsbankdata snabbare än någonsin – för bättre planering, risk- och efterlevnadshantering, rapportering och mycket mer.

SAP Financial Services Forum

Learn how to build the foundation for digital change at SAP’s fifth international SAP Financial Services Forum event.