Möt ledningsgruppen för SAP Svenska AB

Lär känna vår ledningsgrupp.

 • Anders Schyllert

  Country Manager

  Anders Schyllert Anders ansvarar för försäljningen av SAPs mjukvara i Sverige och har varit anställd på SAP sedan mars 2007. Närmast före SAP var Anders Verkställande Direktör för SAS Institute i Zürich och Stockholm. Anders har lång erfarenhet från försäljnings- och IT-branschen och har jobbat bl.a. på IBM och ett flertal mjukvarubolag. Anders har studerat ekonomi vid Göteborgs Universitet och Cambridge University.

  Less
 • Anders Heimer

  Solutions Manager

  Anders Heimer

  Anders ansvarar för den svenska presalesgruppen på SAP. Parallellt är han även engagerad som lösningsrådgivare inom BI-området.

  Innan SAP kommer Anders från BusinessObjects där han var presaleschef på Business Objects Norden. Anders har en lång erfarenhet av försäljning och ledarskap inom mjukvaru- och konsultverksamhet i bolag som Acando, IBM och Lotus.

  Less
 • Lars Sönnerberg

  Country Manager, Field Services

  Lars Sönnerberg

  Lars ansvarar för SAPs svenska konsultverksamhet och varit anställd på SAP sedan 2002. Lars har tidigare haft ansvaret som Delivery Manager i Sverige och har en bakgrund som kundansvarig och projektledare. I sin roll på SAP ansvarar Lars för flertalet kritiska SAP program på den svenska marknaden. Före SAP har Lars arbetat för Cambridge Technology Partners och IBM.

  Lars har Systemvetenskaplig examen från Linköpings Universitet.

  Less
 • Malin Knutsson

  Nordic Marketing Manager (föräldraledig, tillbaka våren 2016)

  Malin Knutsson Malin arbetar som marknadsansvarig för SAP i Norden vad gäller marknadsplanering mot segmentet mindre och medelstora företag tillsammans med SAPs partners och återförsäljare. Malin har arbetat på SAP sedan 2001, med olika roller inom marknadsföring. Innan SAP har Malin haft olika marknadsföringsuppdrag som bemanningskonsult, bl a inom media, telekom och utbildningsbranschen. Malin är marknadsekonom och har studerat vid South Bank University i London och IHM Business School i Stockholm.

  Less
 • Tim Dwornicki

  Chief Financial Officer

  Tim Dwornicki

  Tim började som CFO i april 2015 och ansvarar för SAP Svenskas ekonomistyrning, redovisning, kontraktshantering och regelefterlevnad.

  Som ekonomichef ser han därutöver som sin uppgift att vidareutveckla och stöda samtliga affärsområden på SAP Svenska samt fortlöpande förbättra och förnya de finansiella processerna – med hjälp av SAP’s senaste mjukvarulösning för ekonomi och finans, SAP Simple Finance.

  Tim har arbetat för SAP sen 2005 och har en bred yrkeserfarenhet som Head of Controlling, Commercial Director och som Executive Board Assistant för SAP’s globala CFO i olika länder, senast central- och östeuropa.
  Han har en examen i affärsadministration samt en PhD i Management Accounting från Universitetet i Mannheim, Tyskland.

  Less
 • Anna Rhodin

  Human Resources Business Partner (HRBP)

  Anna Rhodin Mer info kommer inom kort.

  Less
 • Elisabet Hemming

  Executive Assistant

  Elisabet Hemming

  Elisabet ansvarar för alla praktiska arrangemang för ledningsgruppen och försäljningsavdelningen. Elisabet har varit anställd på SAP sedan 1989, de första åren i Australien. Före SAP arbetade Elisabet som lärare specialiserad i musik och matematik.

  Elisabet har en magisterexamen i pedagogik från Åbo Akademi i Finland.

  Less
 • Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-post