Tvoja prihodnost neomejenih možnosti se začne tukaj

Young woman driving in a taxi

SAP University Alliances program študente seznanja z zanimivimi in najnovejšimi tehnologijami, ki oblikujejo način poslovanja podjetij - vključno s SAP HANA, platformo, ki deluje na podlagi tehnologije v pomnilniku, katera povsem spreminja način poslovanja. Program je zasnovan tako, da navdihuje in povezuje študente po vsem svetu, ki jih zanimajo SAP-jeve rešitev, karierna pot v SAP svetu in raziskovalne priložnosti. Študentje pridobivajo znanja med vajami v razredu, sodelujejo pri razvoju aplikacij, obiskujejo dogodke kot so InnoJam-i in CodeJam-i ter na ta način tudi povečujejo svojo socialno mrežo. In še veliko več…

 
 • SAP University Alliances Učni center

  Dostop do velikega števila študijskih materialov, študij primerov uporabe, poglobljenih brušur, tečajev in drugih učnih e-gradiv, ki so pripravljeni v sodelovanju z vodilnimi fakultetami, študenti, partnerji in strankami po vsem svetu.

  Less
 • SAP University Alliances Medijsko središče

  Vključite se v University Alliances skupnosti s pomočjo medijskega središča. Na tem mestu lahko najdete objave, novice, analize, vebinarje, filme, animacije in druge multimedijske vsebine.

  Less
 • SAP Študentski svet - Student Council

  Pridružite se študentom poslovnih, računalniških, inženirskih in drugih fakultet, ki z nami že sodelujejo in nam svetujejo. Izkoristite priložnosti sodelovanja pri raznih aktivnostih, kot so tekmovanja in posebni dogodki nemenjeni izključno študentom.

  Less
 • Ostanite v kontaktu z nami

  Less
 • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email