Unngå de tre fallgruvene ved utvidelse av virksomheten

Står din bedrift i fare for å falle ned i en av de vanlige fallgruvene for voksende virksomheter? Les denne hvitboken fra Technology Evaluation Center (TEC) for å lære hvordan du gjenkjenner faresignalene og iverksetter tiltak. Se hvordan teknologi kan hjelpe deg med å få konsistente prosesser, bedre synlighet og uvurderlig innsikt som kan bidra til å ta bedriften inn i en spennende ny epoke.

Last ned hvitboken fra TEC
Følg bloggen: Utstyrt for å konkurrere
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Sommerfugl som bestøver en blomst

Si farvel til dårlig datakvalitet

11.jul.2013

#SMB

Hvordan håndterer dere datakvalitetsspørsmål når dere har inkonsistent praksis på tvers av regioner eller avdelinger? Ved å stole på integrert programvare. Se hvordan dere kan skifte fokus fra å sortere gjennom data til å handle ut fra dem – for å få et bedre forretningsmessig resultat.

Kvinne som svømmer under vann

Knytt sammen alle de ulike dataene

09.jul.2013

#SMB

Få total oversikt over firmaet – i stedet for å stole på stykkevise data som fører til stykkevise beslutninger. Oppdag hvordan integrert teknologi kan gi deg den helhetlige innsikten du trenger for å levere på strategien – og drive virksomheten fremover.

Person som bestiger et fjell

Tett prosesshullene – og vinn

08.jul.2013

#SMB

Har dere vokst fra forretningsprosessene deres? Les denne bloggposten for å lære hvordan teknologi kan bidra til at din rasktvoksende lille eller mellomstore bedrift kan gjenvinne en 360-graders oversikt over firmaet – slik at du kan oppdage utdaterte prosesser, unngå problemer proaktivt og fokusere på virksomheten igjen.

Person som bestiger et fjell

Unngå "business as usual"-fellen

20.jun.2013

#SMB

Gjør deg klar til å mate bålet. Finn ut hvordan din bedrift kan blåse liv i den første gnisten ved å utforske hvordan andre firmaer har gjort det. Oppdag nye måter å utnytte uforutsette muligheter på – og lær hvordan du forbereder virksomheten for rask fremtidig vekst.

Hangglider som flyr i luften

Trosse tyngdekraften: SMB-er blir globale

Kjære små og mellomstore bedrifter. Verden setter sin lit til dere når det gjelder en levende økonomi, bærekraftig innovasjon og jobbskaping. I denne podcasten kan du høre eksperter fra Economist Intelligence Unit (EIU), Ernst & Young og andre fortelle hvordan noen små og mellomstore bedrifter har lært å trosse tyngdekraften.

Flere ekspertressurser

Blogger: Lær av SMB-eksperter

Sjekk våre SMB-blogger for å lære alt du trenger å vite om SAP-programvare for små og mellomstore bedrifter – fordelene, utfordringene og teknologihensynene.

Bla gjennom SMB-blogger  ›

Webinarserie med klar tale

Lær om IT-strategier, god forretningsførsel og løsninger som kan bidra til at din bedrift skaper bærekraftig vekst – i denne webinarserien.

Hør på webinarene  ›

Våre partnere: Økosystem av eksperter

Vi har tusenvis av partnere som fungerer som lokale ressurser for våre SMB-kunder, og som tilbyr omfattende produkt-, tjeneste- og bransjeekspertise.

Finn en partner  ›

SMB: Nøkkelen til en levende økonomi

Hør eksperter, inkludert Ernst & Young, drøfte hvordan små og mellomstore bedrifter representerer fremtidig økonomisk vekst, bærekraftig innovasjon og jobbskaping.

Hør på podcasten  ›

SAPinsider-artikler for SMB

Les populære artikler fra SAPinsider for å få innsideinformasjon om SMB-programvarens fremtid – og få tilgang til bransjelederes innsikt.

Les artiklene ›

Mobil databehandling for SMB

Er det på tide å begynne å tenke på mobile løsninger for din bedrift? Lær mer om fordelene – og utfordringene – med en mobil arbeidsstokk.

Se den mobile webcasten ›

Er din bedrift klar for SAP ERP?

Lær hvordan prisgunstige, skalerbare ERP-systemer i bedriftsklassen kan hjelpe små og mellomstore bedrifter med å "jevne ut spillefeltet og konkurrere med de store gutta."

Les om ERP for SMB-er ›

Bruke kontantstrøm som et strategisk verktøy

Finn ut hvordan små og mellomstore bedrifter automatiserer og forbedrer kontantstrømsprosesser for å nå ytelsesmålene sine – i denne veiledningen fra SMB Group.

Les veiledningen ›

Kvitt deg med manuelle prosesser

Forlat tidkrevende regneark og manuelle prosesser. Finn ut hvordan BI kan hjelpe.

Les hvitboken ›

Vi kan hjelpe deg med å løse bedriftens utfordringer. Bla gjennom SAP-løsninger for SME-er ›