Koehler Paper Group: Endret spillet med SAP HANA

Oppdag hvordan denne familiebedriften som spesialiserer seg på termisk papir, spillkort og ølbrikker, bruker vår in-memory teknologi, SAP HANA, til å analysere opptil 14 millioner sett med data på sekunder.* Nå kan Koehler ha raskere beslutningsprosesser, svare raskt på markedsendringer, og utvide virksomheten på en lønnsom måte – til tross for utfordringene med digitalisering og global konkurranse.

Ruller med papir som behandles
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Nytt skip som males, og representerer Pacific Drillings raske vekst

Pacific Drilling: Vokse globalt

Lær hvordan borestart på meget dypt vann støtter rask, planlagt vekst med SAP. Se hvordan selskapet bygger et fundament for den nåværende forretningsstrukturen som har fleksibilitet til å oppskalere etter hvert som nye, nestegenerasjons boreskip settes i produksjon rundt om i verden.

Lekter til sjøs som representerer MRGs konsoliderte, effektive prosesser

Marine Resources Group: Sentralisere prosesser

Se hvordan denne Seattle-baserte slepe- og lektervirksomheten konsoliderer prosesser for økonomistyring, innkjøpshåndtering og prosjektstyring på tvers av sine åtte operatørselskaper. Med SAP BusinessObjects-programvare for mellommarkedet lever Marine Resources Group opp til mottoet: "Alltid beredt, alltid trygg."

Liten jente i en leketøysbutikk, som representerer Simba Dickies suksess med SAP-programvare

Simba Dickie Group: Øke salgseffektiviteten

Finn ut hvordan denne leketøysprodusenten mobiliserer salgsprosessene sine med SAP ERP og Sybase Unwired Platform. Se hvordan Simba Dickie gir sine selgere sikker mobil tilgang til kundeinnsikt i sanntid – og muligheten til å registrere nye data, behandle ordrer og kontrollere leveringsstatusen på farten.

Vi kan hjelpe.

Vil du lære mer om SAP for små og mellomstore bedrifter?

Flere kundeerfaringer

Mario Camacho Foods: Problemfri sammenslåing

Les hvordan to nylig sammenslåtte bedrifter integrerte driften, økte beholdningens synlighet, og forbedret økonomisk planlegging med SAP Business One.

Les kundehistorien ›

Boston Scientific: Forbedre salgsdemoer

Se hvordan selgerne hos denne produsenten av medisinsk utstyr bruker mobilitetsprogramvare for å hjelpe leger med å visualisere produktmuligheter på iPad.

Se den tre minutters videoen ›

Schukat: Komme nærmere kundene

Lær hvordan Schukat Electronic får rask kundeinnsikt med mer granularitet enn noen gang – med SAP NetWeaver BW levert av SAP HANA.

Se den to minutters videoen ›

Shanghai Tongyong Guangdian Electric Components

Oppdag hvordan denne produsenten av elektriske komponenter stimulerer innovative prosesser ved sin nye fabrikk – med SAP Business All-in-One.

Les kundehistorien ›

MGP Ingredients: Bruke bransjens beste praksis

Se hvordan denne ledende produsenten av ingredienser og brenneriprodukter implementerte SAP Business All-in-One til rett tid og i henhold til budsjettet.

Se den tre minutters videoen ›

HHP: Få fart på direktesalg med iPad

Les hvordan HHP bruker iPad-tilkobling som alltid er på, for å få fart på direktesalg og utvide til nye markeder – med SAP Business One.

Les kundehistorien ›

Bla gjennom alle kundeerfaringene

Gå til den fullstendige listen for å se flere kundeerfaringer og suksesshistorier for små og mellomstore bedrifter.

Finn flere historier ›

*Alle implementeringsresultater er kun til informasjon og selv om de gitte eksemplene er basert på erfaringene til faktiske SAP-kunder, representerer de ingen forpliktelser eller garantier fra SAP og/eller deres partnere. Faktiske priser, kostnader og implementeringsresultater kan variere basert på kundespesifikke krav og behov. De eneste garantiene for SAPs produkter og tjenester er de som er beskrevet i de eksplisitte garantierklæringene som eventuelt følger med slike produkter og tjenester. Intet i dette dokumentet skal tolkes som en tilleggsgaranti.