Skip to Content
Kontakt oss

Små og mellomstore bedrifter (SMB)

Voks med SAP-programvare for små og mellomstore bedrifter

Bruk mer tid på vekst i selskapet ditt – med SAP SMB-programvare utformet og priset for små og mellomstore bedrifter. Fysisk eller i skyen, virker våre skalerbare løsninger med den eksisterende infrastrukturen din for å effektivisere driften. Velg fra rimelig programvare for bedriftsstyring og industri-spesifikke ERP-løsninger. Det er tid for å drive enkelt.

Hvilken SAP SMB ERP-løsning er riktig for din bedrift?

Styr din små- og mellomstore bedrift

Uansett størrelse på selskapet/bransjen din, har SAP programvare for bedriftsledelse som dekker bedriftens behov.

Previous
 
Fra salg og kundeforhold til økonomi og drift – styr hvert aspekt av bedrifen med ERP-programvare utviklet for å vokse med selskapet ditt. Ideell for voksende småbedrifter som er interessert i enten et tilbud på stedet eller i skyen.
 
Utviklet for mellomstore selskaper og datterselskaper til store foretak. Denne enkle løsningen kan hjelpe deg å styre hele bedriften i skyen.
 
Automatiser kjerneprosessene dine og administrer bransjespesifikke behov med denne ERP-løsningen. Ideell for mellomstore bedrifter.
Next

Styr bedriftsinnsiktene dine

Få innsikten du trenger for å ta informerte avgjørselser og styr bedriften mer effektivt med skalerbare SAP-analyseløsninger.

Previous
 
Ta raskere, mer informerte avgjørelser om dine småbedrifter med disse rimelige forretningsanalyseverktøyene (BI). Ideell for små bedrifter.
 
Utnytt forretningsanalyse, BI, informasjonshåndtering og prestasjonsledelse – med disse løsningene for mellomstore bedrifter.
 
SAP BusinessObjects Cloud kombinerer alle analysemulighetene – inkludert planlegging, prediktive evner og forretningsanalyse – på én enkelt programvare som en tjenesteplattform.
Next
Previous
 
SAP BusinessObjects Predictive Analytics programvaren gir prediktiv sanntidsinnsikt til selskapet ditt – og gjør det enklere å ta bedre, mer lønnsomme avgjørelser.
 
Utnytt visuell forretningsanalyse med programvare som gjør det enkelt å lage vakre og interaktive kart, diagrammer og infografikk.
Next

Led dine ansatte

Fra automatisering av arbeidskraftprosesser til mer utviklede ansattestrategier; SAPs talentløsninger støtter din voksende bedrift.

Previous
 
Skyløsningen SAP SuccessFactors Perform and Reward er spesialdesignet for å møte behovene til småbedrifter med færre enn 500 ansatte for å automatisere HR-prosessen, forbedre synlighet og effektivitet, og transformere bedriften.
 
SAP SuccessFactors Human Capital Management gir kraften av strategisk HR i et ende-til-ende, fullt integrert skyløsningssett, beregnet for mer utviklede talentstrategier. Ideell for bedrifter med over 500 ansatte.
 
SAP Concur kobler bedriftsreiser med kostnadsstyring for å oppnå total synlighet av brukerdata på én enkelt skybasert og mobilbasert plattform.
Next

SAPPHIRE NOW + ASUG Annual Conference

Join us May 16–18 for networking, strategy, discussions, and education on the latest breakthrough solutions from SAP.

Se hva kundene våre sier …

Previous

Flere SMB-kundeprofiler

SME Podcasts

Next
Previous

Strever SMB-en din med store data?

Hvis du er en SMB med voksende datavolumer, er det tid for handling. I denne rapporten utforsker en Mint Jutras-analytiker dataproblemer i små og mellomstore bedrifter og gir tips for å komme over dem.

Behov for bedre talentstyring?

Vi støtter deg. Lær hvorfor SuccessFactors' Talent Management Suite blir kalt en leder av IDC MarketScape for sjette året på rad – og se hvordan andre leverandører sammenligner.

Tid for å flytte til skyen?

IDC InfoBrief viser deg hvorfor det kan være tid for å flytte din SMB til skyen. Finn ut hvordan andre små og mellomstore foretak bruker skyen til sin fordel – og utforsk måter å starte opp på.

Next

Utforsk de mest diskuterte emnene for små og mellomstore bedrifter

Previous

SME Thought Leadership Blogs

SMB sosiale kanaler

Next

Finn en SAP-partner

SAP-partnere har en nøkkelrolle i å hjelpe organisasjoner av alle størrelser – blant alle industrier – til transformering og drift av bedriftene. De kan hjelpe deg å kjøpe, bygge, implementere, betjene og støtte SAP-løsningen som passer deg best. Finn en pålitelig partner å jobbe med i dag.

Back to top