Skip to Content
Kontakt oss

Finanstjenester: Øk marginer med SAPs bankprogramvare

Få nødvendig fleksibilitet for å holde tritt med endringer i kundeforventninger, -demografi og -etterspørsel, med SAPs programvare for bank- og finansnæringen. Med et utvalg av førsteklasses banksystemer og -teknologi kan du oppnå større fortjenestemarginer på tvers av alle kanaler og enkelt løse utfordringer som høyere kapitalkrav, strengere regelverk og endringer i digitale banktjenester.

Slik endrer mobilen forbrukerbanktjenester
Previous

Opplev sanntids-banktjenester i skyen

Oppdag bankløsninger fra SAP, hvor in-memory-teknologiens kraft kombineres med skyløsningens enkelhet. Disse nyskapende programmene støtter alt fra banktjenester i flere kanaler til risikostyring og compliance.

Hvor kundeorientert er banken din?

Det er ikke lett å levere en konsistent kundeopplevelse. Men finansinstitusjoner som ikke klarer å koordinere og tilpasse kundeinteraksjoner på tvers av alle kanaler, risikerer å sakke akterut. Hvordan ligger ditt selskap an?

Next

     

Se hva våre kunder sier...

Previous

Gartner plasserer SAP som en leder igjen

For niende år på rad har Gartner plassert SAP som en leder i Magic Quadrant for Global Retail Core Banking. SAP er faktisk rangert som en markedsleder i alle kategorier.

Samkjør risiko og finans i banker

Lær om utfordringene moderne banker står overfor samt hvordan de kan løses. Denne Chartis Research-rapporten fremhever det økende behovet for integrasjon mellom risiko og finansiering, og den ser på ny bankteknologi som vil få finansinstitusjoner til å blomstre i den digitale fremtiden.

Next

   

Previous

Ny definisjon av bank i den digital verden

Stadig flere bruker mobilbank-apper for å sjekke saldo og utføre betalinger. Her kan du finne ut hvordan du bruker det siste innen digital bankteknologi for å tilby tjenester, også med høyere verdi, slik at du kan gi kundene mer av det de vil ha, hvor og hvordan de vil ha det.

Fremtidens mobilbank er her

Mobilteknologi og andre nye teknologier har omdefinert hvordan folk bruker banktjenester. Les denne rapporten for å lære mer om den raske veksten innen digitale banktjenester, og hvordan det påvirker finansnæringen nå som kunder forventer tilpassede tjenester på alle enheter.

Next

Få nye perspektiver fra eksperter innen banknæringen

Previous

Slik kan fintechs og banker komme overens – gå modulær

I løpet av det siste året eller så har det vært en ganske laber debatt når det gjelder finansnæringen: Vil banker bli erstattet av fintech-selskaper med bedre og mer brukervennlig teknologi?

For å sikre samsvar og god virksomhet må banker komme i form på et detaljert nivå

Kontrollorganer sjekker kreditteksponeringer som aldri før og utfører mer omfattende markedsovervåking.

Finansledere i banksektoren

Fremtiden ser lys ut for en karriere innen finans, i henhold til en nylig CFO Research-undersøkelse av 218 finansmedarbeidere i bank- og finansnæringen verden over.

Next

Digitale banktjenester modnes

Med riktig bankteknologi kan du ikke bare oppfylle kundenes behov, du kan også forutse dem. Få omfattende informasjon om SAPs teknologi samt hvordan den gjør det enklere å levere tilpassede finansielle tjenester på tvers av alle digitale og personlige kontaktpunkter – i sanntid.

Lær mer om digitale banktjenester

Tenk nytt for måten du driver virksomhet på, med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomien har en betydelig innflytelse på SAP-kunder, og det trengs nye redskaper for å utvikle virksomheten, utløse full forretningsverdi og sikre driftskontinuitet. SAP Digital Business Services forener virksomhet og IT, så du kan tenke nytt for virksomheten ved hjelp av vårt rammeverk for digital virksomhet.

Vi har over 40 års erfaring med å jobbe med verdens mest progressive organisasjoner, og vi har et robust partnerøkosystem. SAP Digital Business Services kan derfor lede deg til innovasjon og digital transformasjon, samtidig som kritiske forretningsprosesser sikres.

Previous

Utvikle virksomheten ved å gå nye veier med en betrodd rådgiver som kjenner deg best

Utløs full forretningsverdi av SAP-investeringen, og definer et klart digitalt veikart til innføring

Ivareta driftskontinuitet med aktiv veiledning, samtidig som du migrerer til nestegenerasjons teknologi 

Next

SAP-opplæring og -utdanning

Få mer kunnskap om SAP-programvaren, utvikle nye ferdigheter og tilfør mer kompetanse til selskapet ditt. Med hele vår pakke med programvareopplæring, utdanningskurs og sertifiseringer, kan du få mest mulig ut av SAP-løsningene dine.

Back to top