Skap deg en fremtid med ubegrensede muligheter ved hjelp av SAP

Young woman driving in a taxi

SAP University Alliances gir studenter muligheten til å bli kjent med ledende SAP-teknologi og eksperter ved hjelp av nettverksbygging og opplæring, sosiale medier og nettverksbygging med partnere. Universitetsprogrammet er tilgjengelig for en million studenter over hele verden, og det gir dem bedre tilgang til SAP-løsninger og karrieremuligheter. SAP University Alliances gjennomfører populære arrangementer for deling av innovasjon, som InnoJam og globale applikasjonsutviklingsprogrammer.

 
 • SAP University Alliances kalender

  Sjekk hva som skjer i SAP University Alliances globalt

  Less
 • SAP University Alliances Learning Centre – læringssenteret

  Få tilgang til et stort utvalg av studiemateriell, casestudier, ekspertdokumenter, kurs og andre e-læringsressurser utviklet i samarbeid med et ledende fakultet, studenter, partnere og kunder over hele verden.

  Less
 • SAP University Alliances Media Hub – mediateket

  Bli med i nettsamfunnet til University Alliances gjennom mediateket. Dette er studentenes ‘fellesområde’ der du kan finne kunngjøringer, nyheter, analyser, webinarer, filmer, animasjon og annet spennende multimediainnhold.

  Less
 • SAP Student Council – studentrådet

  Møt studenter i business-fag, IT, ingeniørfag og humanistiske fag fra hele verden mens de deltar i aktiviteter sammen med oss og gir oss råd. Få tilgang til spesielle aktiviteter og muligheter som f.eks. konkurranser og deltakelse på spesielle arrangementer.

  Less
 • Kontakt oss

  Less
 • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email