Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

 • Per Haakon Lomsdalen

  Country Manager

  Michael R. Østgaard Per Haakon Lomsdalen er Country Manager og overordnet ansvarlig for den norske organisasjonen og salgsavdelingen. Per Haakon er også medlem av den Nordiske ledergruppen. Per Haakon har mer enn 15 års erfaring fra IT bransjen i ulike norske og nordiske lederroller. Han har dyptgående kjennskap til software-markedet i Norge. Per Haakon har en master i markedsføring fra BI.

  Less
 • Rolf Fossum

  Country Manager, Field Services

  Rolf Fossum Rolf Fossum er Country Manager Field Services i SAP Norge med ansvaret for salg og leveranse av SAP sine tjenester. Rolf har mer enn 13 års erfaring med SAP både som konsulent, prosjektleder og manager. Før Rolf begynte i SAP var han Manager i KPMG Consulting med ansvar for SAP. I 2005 begynte han i SAP og har i løpet av årene hatt hovedfokus på salg og leveranse av strategiske tjenester til SAPs kunder. Rolf har lang erfaring med implementering og rådgivning av end-to-end løsninger. Rolf har en Bsc. grad innen økonomi, administrasjon og projektledelse fra Handelshøyskolen BI.

  Less
 • Kjetil Kverne

  Manager, Solution Management

  Kjetil Kverne Kjetil Kverne leder SAPs avdeling med løsningsrådgivere, Solution Management. I tillegg har Kjetil nordisk ansvar for våre løsninger rettet mot økonomi og HR/lønn. Kjetil startet i SAP i 2002 som løsningsrådgiver innen økonomi og virksomhetsstyring. Før det jobbet Kjetil som prosjekt- og integrasjonsansvarlig for flere SAP prosjekter i det tyske konsulentselskapet SVC Nordic (itellegence). Kjetil har også erfaring fra Siebel Systems som prosjektleder for implementering av CRM systemer samt fra PA Consulting Group som management konsulent innen organisasjonsutvikling, økonomistyring samt IT. Kjetil startet sin karriere hos Arthur Andersen i 1992 som revisor. Kjetil er utdannet Siviløkonom fra Universitet i Mannheim, Tyskland.

  Less
 • Nora Skauen

  Delivery Manager

  Nora Skauen Nora Skauen har jobbet som konsulent og prosjektleder i SAP siden 2003 og startet som Delivery Manager 1. juli 2008. Nora er ansvarlig for å levere prosjekter av høy kvalitet, forbedring av prosesser og effektiv risikoovervåking. Hun er også ansvarlig for prosjektlederteamet. Før hun kom til SAP arbeidet Nora i Accenture som Manager. Nora har i alt 13 års erfaring som applikasjonskonsulent og prosjektleder fra lokale og globale SAP-prosjekter. Nora er utdannet Sivilingeniør fra Institutt for Industriell Økonomi, NTNU, Trondheim.

  Less
 • Leslie Dahl Breivik

  Manager, Finance and Administration

  Leslie Dahl Breivik Leslie leder SAP’s finans avdeling med ansvar for årlig budsjettering, månedlig forecasting, oppfølging av resultater og analyser. Leslie startet i SAP i 2008 som Field Service Coordinator og Business Controller. Hun har studert ved University of Wyoming, USA og har en Master of Science in Finance.

  Less
 • Magnus Lyngstad

  Support Manager

  Magnus Lyngstad Magnus Lyngstad er leder for Active Global Support i SAP Norge. Active Global Support hjelper SAP kunder å bli «Best Run» gjennom innovasjon og kontinuerlig forbedring, samtidig som Total Cost of Operations (TCO) for kundenes SAP-løsning reduseres. SAP support tilbyr både tjenester, dokumentasjon og verktøy for IT Ledelse av SAP løsninger.
  Magnus startet i SAP i 2002 som CCC manager (nå CCoE) og rådgiver innen IT organisering og styring. Han startet med SAP tilbake i 1991 som leder i en produksjons bedrift og var der med på implementeringen av R/3. I 1997 var han med på oppstarten av Sherpa consulting, før han fortsatt med Business Object i Component Software.
  Magnus er sivilingeniør i kjemi fra Trondheim i 1988.

  Less
 • Marianne Engebrigtsen

  HR Business Partner Danmark og Norge

  Marianne Engebrigtsen

  Marianne er HR Business Partner for SAP Danmark og Norge.

  Marianne har de siste 8 årene vært ansatt i Pitney Bowes som HR Business Partner for Norge, men de siste 6,5 årene jobbet hun som nordisk HR Direktør. Her har hun på nordisk basis hatt ansvaret for strategisk og operativt HR arbeid og organisasjonsutvikling. Hun har tidligere jobbet 4 år i PricewaterhouseCoopers der hun jobbet med rekruttering og medarbeiderutvikling.

  Marianne har bakgrunn fra Handelshøyskolen

  Less
 • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email