Møt ledergruppen i SAP Norge AS

Bli kjent med lederne i SAP Norge og hvordan de vil sikre at SAP fortsetter å hjelpe andre selskaper å levere enda bedre resultater.

 • Stefano Holguin

  Nordic Head of Innovation Sales

  Stefano Holguin

  Stefano is based in Norway. Has more than 20 years’ experience in the software business where he has had a number of responsibilities from development to product and marketing management and sales. He strives to apply technology to solve real business challenges. Stefano has a master degree in Industrial and Systems Engineering.

   

  Less
 • Per Haakon Lomsdalen

  Country Manager

  Per Haakon Lomsdalen Per Haakon Lomsdalen er Country Manager og overordnet ansvarlig for den norske organisasjonen og salgsavdelingen. Per Haakon er også medlem av den Nordiske ledergruppen. Per Haakon har mer enn 15 års erfaring fra IT bransjen i ulike norske og nordiske lederroller. Han har dyptgående kjennskap til software-markedet i Norge. Per Haakon har en master i markedsføring fra BI.

  Less
 • Rolf Fossum

  Country Manager, Field Services

  Rolf Fossum Rolf Fossum er Country Manager Field Services i SAP Norge med ansvaret for salg og leveranse av SAP sine tjenester. Rolf har mer enn 15 års erfaring med SAP både som konsulent, prosjektleder og manager. Før Rolf begynte i SAP var han Manager i KPMG Consulting med ansvar for SAP. I 2005 begynte han i SAP og har i løpet av årene hatt hovedfokus på salg og leveranse av strategiske tjenester til SAPs kunder. Rolf har lang erfaring med implementering og rådgivning av end-to-end løsninger. Rolf har en Bsc. grad innen økonomi, administrasjon og projektledelse fra Handelshøyskolen BI.

  Less
 • Kjetil Kverne

  Manager, Solution Management

  Kjetil Kverne Kjetil Kverne leder SAPs avdeling med løsningsrådgivere, Solution Management. I tillegg har Kjetil nordisk ansvar for våre løsninger rettet mot økonomi og HR/lønn. Kjetil startet i SAP i 2002 som løsningsrådgiver innen økonomi og virksomhetsstyring. Før det jobbet Kjetil som prosjekt- og integrasjonsansvarlig for flere SAP prosjekter i det tyske konsulentselskapet SVC Nordic (itellegence). Kjetil har også erfaring fra Siebel Systems som prosjektleder for implementering av CRM systemer samt fra PA Consulting Group som management konsulent innen organisasjonsutvikling, økonomistyring samt IT. Kjetil startet sin karriere hos Arthur Andersen i 1992 som revisor. Kjetil er utdannet Siviløkonom fra Universitet i Mannheim, Tyskland.

  Less
 • Leslie Dahl Breivik

  Manager, Finance and Administration

  Leslie Dahl Breivik Leslie leder SAP’s finans avdeling med ansvar for årlig budsjettering, månedlig forecasting, oppfølging av resultater og analyser. Leslie startet i SAP i 2008 som Field Service Coordinator og Business Controller. Hun har studert ved University of Wyoming, USA og har en Master of Science in Finance.

  Less
 • Marianne Engebrigtsen

  HR Business Partner Danmark og Norge

  Marianne Engebrigtsen

  Marianne er HR Business Partner for SAP Danmark og Norge.

  Marianne har de siste 8 årene vært ansatt i Pitney Bowes som HR Business Partner for Norge, men de siste 6,5 årene jobbet hun som nordisk HR Direktør. Her har hun på nordisk basis hatt ansvaret for strategisk og operativt HR arbeid og organisasjonsutvikling. Hun har tidligere jobbet 4 år i PricewaterhouseCoopers der hun jobbet med rekruttering og medarbeiderutvikling.

  Marianne har bakgrunn fra Handelshøyskolen

  Less
 • Nora Skauen

  Head of Delivery, Nordics

  Nora Skauen er nordisk leveranseansvarlig (Head of Delivery) med ansvar for prosjektporteføljen, prosjektlederne og Bid Office innenfor tjenestevirksomheten (SAP Services).
  Nora har 20 års erfaring fra SAP implementeringsprosjekter, både som konsulent, prosjektleder og som porteføljeansvarlig. Hun har også 10 års erfaring som leder. Nora startet i SAP i 2003 som konsulent innenfor salg-og logistikk. I 2006 ble hun leveranseansvarlig for Norge og ble med i den norske ledergruppen. Hun har vært nordisk leveranseansvarlig siden januar 2014. Før Nora startet i SAP jobbet hun i Accenture i 9 år som konsulent og manager. Nora er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, Trondheim.

  Less
 • Raymond Vaaler-Hansen

  Global Account Director

  Raymond Vaaler-Hansen er ansvarlig for forretningsutvikling i SAP Norge. Raymond startet i SAP i 2014. Raymond har 15 års erfaring fra ulike leder og salgsroller innen Software bransjen, særlig med fokus på Enterprise Account segmentet.
  Raymond har bakgrunn fra Handelshøyskolen BI.

  Less
 • Tanja M. Strohhammer

  Manager, Marketing

  Tanja M. Strohhammer er Senior Marketing Manager – Cloud og Financial Services & Insurance – i SAP. Tanja har mer enn 17 års erfaring innenfor Marketing og Business Development. Hennes brede erfaring fra Tyskland og Norge er bygget opp i tett samarbeid med store internasjonale konserner innenfor industri, finans, sport sponsorship og reklame. Her har hun jobbet både på kunde og leverandørsiden, som både leder og prosjektleder. De siste 7 årene har Tanja jobbet i Norge med fokus på IT, først med å bygge opp det Tyske og Østeriske markedet for Mamut før hun i 2011 startet i SAP. Tanja er utdannet Siviløkonom med Master i Marketing og Human Resources fra Universitetet i Landshut i Tyskland.

  Less
 • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email