Mobiele app van SAP Business One

Run uw onderneming waar en wanneer u maar wilt, met de mobiele app van SAP Business One voor iOS en Android.

Stel uw medewerkers in staat om taken uit te voeren vanaf hun iOS- of Android-apparaat, met mobiele toegang tot SAP Business One. Dankzij deze software hebben ze altijd toegang tot de belangrijkste processen. Maakt uw onderneming al gebruik van SAP Business One of wilt u meer weten? Probeer onze gratis mobiele app en word direct productiever.

  • Beheer klant- en partnercontacten en geplande salesactiviteiten
  • Ontvang alerts bij afwijkingen van goedgekeurde prijzen en andere belangrijke gebeurtenissen
  • Breng belangrijke bedrijfsinformatie in beeld via realtime rapportage
  • Genereer en bekijk verkoopkansen en -orders en verwerk serviceverzoeken
  • Bewaak voorraadniveaus en bekijk gedetailleerde productinformatie
Afbeelding van mobiele apps voor iPhone en iPad
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email

Vrouw gebruikt mobiele telefoon op treinstation

Entertainment Trading: profiteren van externe toegang

Ontdek hoe SAP Business One het leven van deze distributeur van hightechproducten eenvoudiger maakt. De organisatie realiseert met SAP Business One een jaarlijkse groei van 30% en profiteert van snelle toegang tot de mobiele applicatie, zodat de belangrijke backofficeprocessen altijd binnen handbereik zijn.

Haïtiaanse schoolkinderen

Haïti: wederopbouw met behulp van technologie

Jaren na de zware aardbeving heeft de bevolking van Haïti nog altijd veel behoefte aan hulp. Om eenmalige donaties te ontmoedigen, zijn Yunus Social Business en SAP een langdurig commitment aangegaan om jonge ondernemers te inspireren om hun land opnieuw op te bouwen. Dit gebeurt met behulp van technologie als de mobiele app van SAP Business One.

Groep collega's kijkt op een iPad

Meer mobiele apps = meer voordelen

Dankzij de naadloze integratie met software en systemen van SAP zorgen onze mobiele apps ervoor dat uw onderneming flexibeler en productiever wordt en een betere marktpositie verovert. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod van toonaangevende mobiele apps voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP voor het midden- en kleinbedrijf (mkb)?

Wat is inbegrepen

Bekijk gerelateerde producten: SAP Business One

* Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en de voorbeelden die hier worden opgevoerd, ofschoon gebaseerd op praktijkervaringen van klanten van SAP, zijn niet te interpreteren als toezeggingen of garanties door SAP en/of partnerbedrijven van SAP. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen variëren op basis van klantspecifieke vereisten en behoeften. De enige garanties voor producten en diensten van SAP zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen voor dergelijke producten en diensten, indien van toepassing. Niets in dit materiaal mag als een aanvullende garantie worden opgevat.