SAP Business One, SAP HANA versie

Verbeter uw marges en zakelijke groei met software voor kleine ondernemingen aangedreven door SAP HANA

Ervaar de prestatie die ook aan grote bedrijven geleverd wordt tegen een prijs die bij kleine ondernemingen past, met SAP Business One voor SAP HANA. Deze software voor kleine ondernemingen, met ons platform voor in-memory computing, tilt de prestaties van uw applicaties naar een hoger niveau en analyseert enorme hoeveelheden data in realtime, zonder uw IT-landschap complexer te maken.

  • Beheer uw volledige onderneming met één enkele oplossing die met u meegroeit
  • Zorg voor meetbare prestatieverbeteringen voor al uw belangrijke processen.
  • Genereer in slechts enkele seconden interactieve rapportages en beschik over het realtime inzicht dat u nodig heeft om de winst te stimuleren
  • Implementeer uw oplossing on-premise of in de cloud via een SAP-partner
Hiker approaching the peak of a mountain
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email

Directielid van Tennis-Point praat over SAP Business One aangedreven door SAP HANA

Tennis-Point:
game, set, match

Tennis-Point is de grootste online winkel voor tenniskleding en -uitrusting in Duitsland. Ontdek hoe de onderneming er dankzij de indrukwekkende snelheid van SAP Business One aangedreven door SAP HANA in slaagt om orders en verzendingen sneller te verwerken dan ooit tevoren.

Man en vrouw relaxen op een bank

Antarc: operationele efficiency

Ontdek hoe deze Zuid-Afrikaanse meubelwinkel het marktaandeel met 50% en de klanttevredenheid met 90% heeft vergroot.* Antarc heeft met behulp van SAP Business One aangedreven door SAP HANA een solide IT-platform ontwikkeld waarmee de onderneming kan groeien en de concurrentie achter zich laat.

Witte wolken in de lucht

SAP Business One Cloud aangedreven door SAP HANA

Dankzij een nieuw partnerschap met Portugal Telecom kunnen ondernemingen van elke omvang nu profiteren van de kracht van in-memory technologie en de flexibiliteit van de cloud. Ontdek hoe eenvoudig het is om te groeien met directe toegang tot realtime data en heldere inzichten.

Wij kunnen helpen.

Meer weten over SAP Business One?

Meer informatie over onze oplossingen voor in-memory computing >

* Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en de voorbeelden die hier worden opgevoerd, ofschoon gebaseerd op praktijkervaringen van klanten van SAP, zijn niet te interpreteren als toezeggingen of garanties door SAP en/of partnerbedrijven van SAP. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen variëren op basis van klantspecifieke vereisten en behoeften. De enige garanties voor producten en diensten van SAP zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen voor dergelijke producten en diensten, indien van toepassing. Niets in dit materiaal mag als een aanvullende garantie worden opgevat.