SAP Business All-in-One

Implementeer een krachtige ERP-oplossing in slechts twaalf weken dankzij de versnelde implementatie voor SAP Business All-in-One*

Evalueer en implementeer basis-ERP-software, die speciaal voor het MKB is samengesteld en geprijsd, in slechts acht tot twaalf weken.* De versnelde-implementatieoplossing voor SAP Business All-in-One helpt u alle facetten van uw bedrijfsvoering aan te sturen met voorgeconfigureerde tools. Daardoor bespaart u tijd, geld en inspanningen: van de financiƫn en de logistiek tot de productie en de verkoop.

  • Implementeer een kant-en-klare ERP-oplossing die met andere versnelde-implementatieoplossingen verder kan worden uitgebreid.
  • Kies uit specifieke bedrijfsprocessen voor productie, groothandel/distributie en dienstverlening.
  • Laat de totale kosten, inclusief software en implementatieservices, schatten voordat u start.
  • Zorg dat u uw resultaten kunt voorspellen en versnel uw rendement dankzij een implementatie met een vaste scope en een vaste prijs.
  • Beperk de primaire kosten tot een minimum door in abonnementsvorm via een gekwalificeerde hostingpartner voor uw oplossing te betalen.
Versnel uw SAP-implementatie
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email

Ontdek de voordelen van een versnelde-implementatieoplossing voor uw bedrijf

De voordelen van een versnelde implementatie

Ontdek hoe MKB-ondernemingen over de hele wereld een solide basis leggen voor groei met een versnelde implementatie van SAP Business All-in-One. Lees in deze bijzonder informatieve whitepaper wat de vijf belangrijkste redenen zijn voor bedrijven om deze software te kiezen en hoe ze er een concurrentievoorsprong mee opbouwen.

Bespreek uw versnelde implementatie met een SAP-partner

Inleiding: live in drie gemakkelijke stappen

Dankzij onze versnelde-implementatieoplossing gaat u in drie eenvoudige stappen live. Stap 1: plan uw oplossing met onze online configurator en bekijk meteen de geschatte kosten. Stap 2: koop uw oplossing en laat deze door een SAP-partner installeren. Stap 3: migreer uw bestaande gegevens en ga meteen aan de slag met SAP Business All-in-One.

Hosting voor SAP Business All-in-One

Doe uw voordeel met de kracht van SAP Business All-in-One zonder vooraf te investeren of IT-personeel in dienst te nemen. Kies voor onze hosting op abonnementsbasis waarbij SAP-partners de oplossing voor u hosten en beheren. Zo besteedt u minder tijd en geld aan IT en kunt u zich concentreren op uw bedrijfsvoering.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP voor het midden- en kleinbedrijf (MKB)?

* Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten hangen af van klantspecifieke vereisten en wensen.