SAP Edge Solutions

Realiseer rendabele groei met analytics voor middelgrote bedrijven

Anticipeer op veranderende markttrends, speel in op nieuwe kansen en verklein de risico's met SAP Edge Solutions. Deze oplossingen voor analytics zijn speciaal ontwikkeld voor middelgrote bedrijven. Ze bieden complete functionaliteit op het gebied van business intelligence (BI) en informatie- en prestatiebeheer waarmee u meer inzicht krijgt en het concurrentievermogen vergroot.

  • Verkrijg real-time inzicht in uw business met ad-hocrapportage en gegevensvisualisatie.
  • Analyseer, verrijk en integreer gegevens om informatiegestuurde processen te ondersteunen.
  • Vereenvoudig planning, budgettering en prognose om resources beter te benutten.
  • Begin nu met de tools die u nodig heeft en voeg er meer aan toe naarmate uw bedrijf groeit.
  • Ga in niet meer dan zes dagen aan de slag.*
Ontdek het groeipotentieel van analyticssoftware voor middelgrote bedrijven
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email

Zions Bank USA

Zions Bank USA: versnelling van de budgetrapportage

Ontdek hoe een van de belangrijkste financiële instellingen van de Verenigde Staten met oplossingen van SAP is overgestapt van budgettering op basis van 1000 spreadsheets en een budgetcyclus van vier tot vijf maanden op een efficiënte rapportagecyclus van twee weken die elk kwartaal voor het hele bedrijf wordt herhaald.

Breng uw activiteiten helderder in beeld

Neem een voorsprong met transparantie

Bekijk deze korte overzichtsvideo en ontdek hoe SAP BusinessObjects BI, Edge Edition, bedrijven in het MKB kan helpen hun gegevens op een geïntegreerde en geconsolideerde manier in beeld te brengen, zodat ze hun activiteiten, producten, klanten en markten beter gaan begrijpen.

Weet wanneer het tijd is voor een BI-oplossing

BI: een gids voor middelgrote bedrijven

Bent u klaar om spreadsheets te overstijgen? Ontdek aan welke signalen u kunt zien dat uw bedrijf een oplossing voor business intelligence (BI) nodig heeft. Laat u uitleggen welke BI-componenten er zijn, hoe de implementatie kan worden aangepakt en hoe u de efficiency en doelmatigheid van uw bedrijf in het algemeen kunt vergroten.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over deze oplossingen van SAP?

SAP Edge Solutions

* Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De voorbeelden die hier worden opgevoerd zijn gebaseerd op praktijkervaringen van klanten van SAP maar gelden niet als toezeggingen of garanties door SAP en/of partnerbedrijven van SAP. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen afhangen van klantspecifieke vereisten en wensen. De enige garanties voor producten en diensten van SAP worden uitdrukkelijk genoemd in de garantiebepalingen voor de desbetreffende producten of diensten. Niets in deze tekst kan worden opgevat als aanvullende garantie op deze uitdrukkelijke bepalingen.