Koehler Paper Group: meer slagkracht met SAP HANA

Ontdek hoe dit familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in thermisch papier, speelkaarten en onderzetters, onze in-memory technologie SAP HANA gebruikt om 14 miljoen gegevenssets te analyseren in luttele seconden.* Het resultaat: Koehler versnelt de besluitvorming, reageert alerter op markttrends en realiseert rendabele groei. En dat ondanks alle uitdagingen op het gebied van digitalisering en internationale concurrentie.

Koehler Paper Group
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email

Pacific Drilling

Pacific Drilling: wereldwijde groei

Ontdek hoe deze start-up op het gebied van extreem diepe zeeboringen snelle, geplande groei met SAP ondersteunt. Bekijk hoe het bedrijf de basis legt voor de huidige bedrijfsstructuur die flexibel kan worden opgeschaald naarmate nieuwe, geavanceerde boorschepen over de hele wereld in productie gaan.

Marine Resources Group

Marine Resources Group: processen centraliseren

Ontdek hoe dit sleepvaartbedrijf uit Seattle haar processen op het gebied van boekhouding, inkoop en projectmanagement bij zijn acht business units consolideert. Dankzij SAP BusinessObjects voor middelgrote bedrijven maken ze bij Marine Resources Group hun motto waar: "Always ready, always safe".

Simba Dickie

Simba Dickie Group: efficiëntere sales

Ontdek hoe deze speelgoedfabrikant zijn salesprocessen mobiel toegankelijk maakt met SAP ERP en het Sybase Unwired Platform. Bij Simba Dickie krijgen vertegenwoordigers nu op een veilige manier mobiel toegang tot real-time klantinformatie. Nu kunnen zij altijd en overal nieuwe gegevens invoeren, orders verwerken en de status van een levering controleren.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP voor het midden- en kleinbedrijf (mkb)?

Meer klantverhalen

Mario Camacho Foods: naadloze integratie

Lees hoe twee onlangs gefuseerde bedrijven hun activiteiten hebben geïntegreerd, hun voorraadbeheer inzichtelijk hebben gemaakt en hun financiële planning hebben verbeterd met SAP Business One.

Lees het klantverhaal ›

Boston Scientific: betere salesdemo's

Bekijk hoe de vertegenwoordigers van deze fabrikant van medische apparaten mobiele software gebruiken om de mogelijkheden van hun producten op een iPad aan artsen te demonstreren.

Bekijk de drie minuten durende video ›

Schukat: dichter bij de klant

Ontdek hoe Schukat Electronic gedetailleerder en sneller dan ooit over klantinformatie kan beschikken dankzij SAP NetWeaver BW op basis van SAP HANA.

Bekijk de twee minuten durende video ›

Shanghai Tongyong Guangdian Electric Components

Ontdek hoe deze fabrikant van elektrische componenten met SAP Business All-in-One innovatieve processen aanstuurt in zijn nieuwe fabriek.

Lees het klantverhaal ›

MGP Ingredients: profiteren van best practices

Bekijk hoe deze toonaangevende producent van ingrediënten en distillaten SAP Business All-in-One op tijd en binnen het budget heeft geïmplementeerd.

Bekijk de drie minuten durende video ›

HHP: versnelde directe sales via de iPad

Lees hoe HHP erin slaagt de directe sales te versnellen en nieuwe markten te betreden door SAP Business One permanent beschikbaar te stellen op iPads.

Lees het klantverhaal ›

Blader door al onze klantimpressies

Ga naar de volledige lijst om meer klantverhalen te bekijken uit het midden- en kleinbedrijf.

Bekijk meer verhalen ›

* Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De voorbeelden die hier worden opgevoerd zijn gebaseerd op praktijkervaringen van klanten van SAP, maar bieden geen toezeggingen of garanties door SAP en/of partnerbedrijven van SAP. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen afhangen van klantspecifieke vereisten en wensen. De enige garanties voor producten en diensten van SAP worden uitdrukkelijk genoemd in de garantiebepalingen voor de desbetreffende producten of diensten. Niets in deze tekst kan worden opgevat als een aanvullende garantie op deze uitdrukkelijke bepalingen.