Blijf de concurrentie voor met SAP-cloudsoftware voor het MKB

Verbeter de prestaties en de winst met onze MKB-software

Maak slim gebruik van uw bedrijfsomvang met onze betaalbare, kant-en-klare oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) en filialen. Onze software is beschikbaar in de cloud en on-premise en kan eenvoudig worden gecombineerd met uw bestaande infrastructuur, tegen de juiste prijs voor uw groeiend bedrijf.

Meer informatie over SAP voor het mkb
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Bekijk onze MKB-oplossingen

Ontdek hoe onze MKB-oplossingen u kunnen helpen en hoe deze bijdragen aan uw succes.

De juiste manier om uw bedrijf te laten groeien

20-okt-2014

#SAP4SmallBiz

Zakelijk succes is afhankelijk van twee zaken: de kracht van uw plan of strategie en uw vermogen om ze uit te voeren. Al het andere is bijzaak. Goede bedrijfsprocessen kunnen veel opleveren. Als ze goed worden gevolgd kunnen ze het volgende opleveren...

Bereid uw bedrijf voor op een toekomst met cloud

Snel toegankelijk, voordelig en snel implementeerbaar: cloudoplossingen laten organisaties innoveren en bieden een voorsprong op de concurrentie. Ontdek hoe SAP en haar partners u kunnen helpen bij het implementeren van de juiste cloudoplossing die aansluit op uw wensen en uitdagingen.

Hoe ver kan ambitie u brengen in het mkb?

Ambitie is belangrijk, maar is het voldoende om uw doelen te bereiken? Dit rapport van Circle Research duikt in de ambities en prioriteiten van kleine en middelgrote ondernemingen en onderzoekt hoe dicht ze hun doelen genaderd zijn. Hoe doet u het in vergelijking?

SAPPHIRE NOW Replays

Bekijk presentaties, luister naar sessies en ontdek hoe SAP uw bedrijf kan helpen - on demand.