Skip to Content
Contact

Design Thinking

Design Thinking over de route van de aardappel

Het partnerlandschap van SAP is zeer divers. Die verscheidenheid aan partners biedt ongekende kansen op het gebied van samenwerking en innovatie. Een geniaal idee ontstaat meestal niet door één creatief brein, maar door inspiratie van buitenaf en samenwerking. We zetten bij SAP dan ook al jaren in op Design Thinking als methode om innovatieve ideeën te genereren.

Ga naar de blog

Maak kennis met producten en de expertise van SAP voor uw zakelijke behoeften

Stroomlijn uw processen

Klein of middelgroot bedrijf? Profiteer dan van de eersteklas software voor ERP en expense management. Daarmee stroomlijnt u onder andere uw financiële gegevens, onkostendeclaraties, HR en inkoop. 

Beheer uw klantervaring

Geef uw klanten een consistente en betekenisvolle ervaring, ongeacht via welk kanaal ze contact met u opnemen. Verbeter de klantinteracties bij sales, marketing en de klantenservice. En integreer online en offline ervaringen. 

Bekrachtig en beheer uw medewerkers

Ondersteun de groei van uw bedrijf met slimme HR-software die u helpt talent te werven en te ontwikkelen. Bovendien stelt de software u in staat personeelszaken te automatiseren, personeelsstrategieën in te richten en reiskosten voor werknemers te beheren. 

Beheer uw zakelijke inzichten

De analytics, business intelligence (BI)- en rapportagetools van SAP helpen u om meer inzicht te creëren, sneller beslissingen te nemen en uw zaak efficiënter te runnen. 

Bekijk de klantverhalen

SAP partner

SAP partners helpen organisaties van verschillende grootten en in alle branches om hun bedrijf te transformeren en op een succesvolle manier te runnen met de beste IT-services. Zij zorgen ervoor dat u de best mogelijke SAP oplossingen koopt, bouwt, implementeert, onderhoudt en ondersteunt. Vind vandaag nog een betrouwbare professional.

Bekijk de belangrijkste onderwerpen voor het mkb

Previous

Thought Leadership-blogs voor het mkb

Podcasts voor het mkb

Next
Back to top