Verbeter uw sustainability management met SAP software

Bescherm uw mensen, producten en bedrijfsmiddelen met de sustainability management software van SAP. Onze oplossingen kunnen u helpen uw winstgevendheid te verhogen in combinatie met lagere energieconsumptie, snellere productontwikkeling en veiliger werkplekken. Ook kunt u hiermee uw merk beschermen en risico’s verkleinen – terwijl u alle stakeholders transparantie biedt.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw bedrijfstak.

Collega's bespreken sustainability technieken

SAP Integrated Report 2012

Bekijk een overzicht van onze financiële, maatschappelijke en milieuprestaties in het SAP Integrated Report. Deze holistische aanpak onderstreept de verbanden tussen onze financiële en niet-financiële resultaten, en vormt een leidend voorbeeld van de geïntegreerde rapportagetrend.

Natuur weergeeft business sustainability

Sustainability + Operational Excellence

Executives van topbedrijven als Sony, General Electric en UPS gebruiken duurzaamheidstechnieken op basis van gegevens om operational excellence te bereiken. Lees alles over hun ervaringen in dit rapport van Bloomberg Businessweek Research Services (BBRS).

Een groen bos, weergeeft duurzaamheid

E-Book: Duurzamer activiteiten uitvoeren

Blader door dit e-book vol nuttige informatie en kom alles te weten over de manier waarop SAP technologie uw organisatie kan helpen personeel te beschermen tegen ongelukken, risico’s proactief aan te pakken en de transparantie te maximaliseren – en uw activiteiten milieuvriendelijker en duurzamer uit te voeren.

SAPPHIRE NOW Replays

Krijg onbeperkt toegang tot keynote speeches, sessies en conferentiemateriaal over de belangrijkste onderwerpen die op dit moment spelen op technologiegebied.