Verfijn uw Supply Chain Management met SAP software

Beschik over de flexibiliteit die u nodig hebt om snel en betaalbaar in te spelen op veranderingen in de markt, nieuwe kansen te grijpen en het aantal perfecte orders te verhogen – met de SCM-software (Supply Chain Management) van SAP. Onze oplossingen – door sectoranalisten erkend als een van de beste SCM-portfolio’s die momenteel op de markt zijn – kunnen u helpen uw relatie met leveranciers, klanten en contractproducenten wereldwijd te verbeteren.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Onze tools toveren uw lineaire toeleveringsketen om tot een responsive leveranciersnetwerk.

Streaks of light on a highway at night, representing a demand-driven supply chain

e-Book: Supply Chain Planning

Blader door solution briefs, overzichtsvideo’s, klantverhalen en nog veel meer – in dit e-book gewijd aan toeleveringsketenplanning en samenwerking. Verdiep u in SAP’s oplossingen en oplossingsuitbreidingen en ontdek hoe u uw toeleveringsketen kunt verbeteren – van idee tot levering.

Cargo ship in a loading bay, representing effective supply chain execution

e-Book: Supply Chain Execution

Verdiep u in de laatste ontwikkelingen qua software en technologie voor afwikkeling van de toeleveringsketen. Verschaf uzelf toegang tot dit e-book vol nuttige informatie en bekijk demo’s, testimonials, white papers en nog veel meer over een scala aan onderwerpen – van RFID en wereldwijde traceerbaarheid tot transport en evenementenbeheer.

Retail gaat in 2020 over multichannel en de klant

Retail gaat in 2020 over multichannel en de klant

Iedereen die ooit een les marketing heeft gevolgd, kent deze definitie van Adcock uit 1993: the right product, in the right place, at the right time, at the right price. Maar de retailsector is allang niet meer hetzelfde als 21 jaar geleden. En de komende zes jaar houden de veranderingen alleen maar aan.

Schildering van wereldbol op de muur, weergeeft een global community.

Welkom bij de Community

Bezoek het SAP Community Network (SCN) voor het laatste nieuws, en de meest recente inzichten, video’s en blogs die te maken hebben met uw bedrijfstak.