WMF: profiteren van de nieuwste CRM-innovaties

Ontdek hoe WMF (Württembergische Metallwarenfabrik), een vooraanstaande fabrikant van huishoudelijke artikelen, SAP CRM implementeerde. Deze software stelt de 6.000 werknemers van het bedrijf in staat om samen te werken bij taken zoals het invoeren van bestellingen op locatie.

Afbeelding weergeeft samenwerking met gebruik van SAP CRM voor Sales software
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Tevreden klant Bentley van SAP CRM

Bentley: inzichtelijkheid van campagne tot cash

Hoe Bentley Systems betere omzetprognoses op wereldschaal kan maken? Door te vertrouwen op SAP CRM. Leer in deze video alles over de manier waarop dit softwarebedrijf de oplossing voor zowel grote als kleine klanttransacties gebruikt – en zo een Single Source Of Truth creëert die Bentley Systems in staat stelt van campagne tot cash zijn omzet effectief te volgen.

Afbeeldig weergeeft de snelheid van SAP HANA

SAP: gegevens in een gedachteflits analyseren

De kracht en snelheid van SAP HANA zijn zo revolutionair dat we hebben besloten onze eigen eerste klant te worden. Bekijk hoe we in staat waren de latency van gegevens in te korten van twee uur tot minder dan zeven seconden door het toepassen van de in-memory computingtechnologie op onze software voor kansenbeheer.*

Zuivel fabrikant weergeeft het klantverhaal van Arla Foods

Arla Foods: nauwkeuriger voorspellen

Arla, de op zes na grootste zuivelproducent ter wereld, heeft te maken met enorme melkoverschotten die vaak tot melkpoeder worden verwerkt. Arla besloot zijn bestaande SAP softwarelandschap aan te passen om de planningen en voorspellingen voor verkoop van overschotten te verbeteren, en zo al zijn bedrijfsonderdelen sneller een eenduidig beeld van alle plannen te geven.

Wij kunnen u helpen.

Meer weten over SAP oplossingen voor verkoop?

Meer klantverhalen

Bayer MaterialScience: activiteiten stroomlijnen

Ontdek hoe deze kunststoffengigant zich aanpast aan markttrends, wereldwijd opererende klanten en zware concurrentie door zijn activiteiten met SAP software te stroomlijnen.

Lees het succesverhaal  ›

Technopolis: starten met e-commerce

Lees hoe de grootste detailhandelaar van Bulgarije een kanaal voor verkoop via internet opzet, het verwerken van bestellingen versnelt en de concurrentie op afstand houdt.

Lees het succesverhaal  ›

Belden: lanceerde SAP CRM in 10 weken – met resultaat

Maak kennis met de manier waarop deze vooraanstaande fabrikant van elektronische kabels nu al munt weet te slaan uit opkomende trends onder klanten dankzij onze Rapid-Deployment Solution voor CRM.

Bekijk de klantvideo  ›

Unimarc: verbeterde klanttevredenheid

Ontdek hoe Supermercados Unimarc S.A. SAP CRM inzet om de klanttevredenheid sterk te laten stijgen en de bedrijfskosten en het aantal fouten tegelijkertijd te laten dalen.

Lees het succesverhaal  ›

Bekijk al onze klantverhalen

Ga naar de volledige lijst om meer klantverhalen en succesverhalen uit uw vakgebied te bekijken.

Lees meer verhalen  ›

*Alle implementatieresultaten zijn slechts ter informatie en de geboden voorbeelden zijn weliswaar gebaseerd op echte ervaringen van SAP klanten, maar vormen geen toezeggingen of garanties van SAP en/of zijn partners. Werkelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen uiteenlopen, afhankelijk van klantspecifieke eisen en behoeften. De enige garanties voor SAP producten en diensten zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen die bij dergelijke producten en diensten worden geleverd, indien van toepassing. Niets hierin mag worden opgevat als een aanvullende garantie.