Zorg dat elke conversatie ertoe doet met onze salessoftware

Voorzie uw mensen met onze salessoftware voor de diepgaande inzichten in de klant, de markt en de sociale media die ze nodig hebben om elke deal positief te beïnvloeden. Houd scherp zicht op de meest waardevolle klanten, werk als team perfect samen met eenvoudige samenwerkingstools en zorg voor een proactieve bewaking en verbetering van de gezondheid van uw pipeline.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig heeft voor succes in uw bedrijfstak.

Cloud Configurator

Sluit meer deals met een verkoopoplossing die ontworpen is voor de manier waarop u werkt en verkoopt. Ontdek hoe SAP Cloud for Sales u kan helpen snel en eenvoudig samen te werken, accounts efficiënter te beheren en de middelen en gegevens te bemachtigen die u nodig hebt om te winnen.

Toonaangevend CRM levert meerwaarde

In dit onderzoeksrapport van CSO Insights ontdekt u hoe toonaangevende CRM-oplossingen, zoals SAP Cloud for Sales, uw salesteam beter in staat stellen om de moderne goed geïnformeerde klant effectiever te kunnen binden en boeien.

Concurrentievoordeel met SAP Technology

24-nov-2014

Geef de concurrentie het nakijken met de nieuwste innovaties van SAP. Wij kunnen u, ongeacht de branche waarin u actief bent, helpen om krachtige technologieën zoals cloud, in-memory, analyse en mobiel in te zetten zodat u nieuwe kansen kunt aangrijpen en snel op veranderingen kunt inspelen.

Beelden van SAPPHIRE NOW

Krijg onbeperkt toegang tot keynotes, sessies en interviews over dé technologie-onderwerpen van dit moment.