Sales management software - Verkoopsoftware

Bewapen uw verkoopteam met de verkoopsoftware van SAP met de diepgaande inzichten in de klant, de markt en social media die ze nodig hebben om iedere deal positief te beïnvloeden. Richt u op de waardevolste accounts, werk als een team dankzij de eenvoudige samenwerkingstools en monitor en verbeter de hoeveelheid kansen in de pipeline proactief.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw vakgebied.

Sales management software - blij personeel

Werk slimmer, verkoop beter en win meer

Sluit meer deals met een verkoopoplossing die ontworpen is voor de manier waarop u werkt en verkoopt. Ontdek hoe SAP Sales OnDemand u kan helpen snel en eenvoudig samen te werken, accounts efficiënter te beheren en de middelen en gegevens te bemachtigen die u nodig hebt om te winnen.

SAP sales - verkoper

Engage your customers like never before

Bekijk de oplossingen die nodig zijn om een ongekende klantervaring te leveren. En ontdek hoe uw verkooporganisatie zich aan de nieuwe markt kan aanpassen, de verkoopeffectiviteit kan verbeteren en meer deals kan winnen.

Sales software - zakenmannen

Meer inzicht in data met moderne oplossingen

24-nov-2014

CRM data is voor veel organisaties onmisbaar. Nauwkeurige en complete informatie over klanten en prospects leidt tot een aantal belangrijke voordelen, zoals betere verkoopprognoses, snellere strategie aanpassingen, en uiteindelijk meer omzet. Zeker in combinatie met andere databronnen binnen uw organisatie kan dit een enorm strategisch voordeel opleveren.

Verkoop-software - wijzers

Louis XVI and the Customer Journer

News wasn’t readily available in 1789 but today the customer is in control and it’s up to you to stay ahead of the game.