Sales management software

Bewapen uw verkoopteam met de verkoopsoftware van SAP met de diepgaande inzichten in de klant, de markt en social media die ze nodig hebben om iedere deal positief te beïnvloeden. Richt u op de waardevolste accounts, werk als een team dankzij de eenvoudige samenwerkingstools en monitor en verbeter de hoeveelheid kansen in de pipeline proactief.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw vakgebied.

Verkoop software glimlach

Werk slimmer, verkoop beter en win meer

Sluit meer deals met een verkoopoplossing die ontworpen is voor de manier waarop u werkt en verkoopt. Ontdek hoe SAP Sales OnDemand u kan helpen snel en eenvoudig samen te werken, accounts efficiënter te beheren en de middelen en gegevens te bemachtigen die u nodig hebt om te winnen.

Sales management software overleg

5 beste verkoop- strategieën van 2013

De dynamiek van koop en verkoop is veranderd door customer power en de toegenomen complexiteit in organisaties. Ontdek hoe u uw verkooporganisatie van de middelen voorziet waarmee deze zich aan de nieuwe markt kan aanpassen, de verkoopeffectiviteit kan verbeteren en meer deals kan winnen – in dit nieuwe e-book.

Sales software oplossingen

Tactieken voor verbeterde service

5-jun-2013

U vraagt zich na het lezen van deze titel misschien af of dit artikel niet in de rubriek ‘verkooptactieken’ zou moeten staan. Ik kan u helaas geen gelijk geven. Het gaat wel degelijk om klantenservice, aangezien u in dit artikel alles aan de weet komt over de manier waarop u klantcontact onderhoudt op een manier die zorgt dat klanten zich prettig voelen bij de gedachte meer zaken met u te doen.

Louis XVI and the Customer Journer

News wasn’t readily available in 1789 but today the customer is in control and it’s up to you to stay ahead of the game.