Geef Research & Development een boost met SAP software

Breng nieuwe of verbeterde producten als eerste op de markt – zonder aan kwaliteit in te boeten – met behulp van onze software voor Research & Development (R&D) en engineering. Stroomlijn Product Lifecycle Management (PLM), integreer compliance in uw processen, verkrijg meer inzicht in product- en marktkansen – en vergroot de bijdrage van R&D aan uw winst.

Learn how you can optimize your R&D investment
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw bedrijfstak.

Hardloopster weergeeft een snellere time to market.

Versnel de 'time to market' met SAP PLM

Stroomlijn uw productgerelateerde inspanningen van het moment waarop u een product bedenkt tot en met het moment waarop u er afscheid van neemt – met de Product Lifecycle Management-oplossingen van SAP. Verdiep u in onze portfolio en ontdek hoe wij u kunnen helpen efficiëntie te verbeteren, slimmere beslissingen te nemen, risico’s te verkleinen en nog veel meer.

SMS Siemag maakt in hun fabriek gebruik van SAP PLM

SMS Siemag: efficiëntie met 30% verhoogd*

Ontdek hoe SMS Siemag, een vooraanstaand specialist op het gebied van de bouw van grote fabrieken, zorgt voor meer efficiëntie in al zijn engineeringprocessen door een geïntegreerd bouwplatform voor elektronische componenten op te zetten – gebaseerd op SAP Product Lifecycle Management.

Image of skyscraper representing unlimited possibilities with SAP HANA

De laaste ontwikkelingen in PLM software

Via @PLMatSAP blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over onze PLM software. SAP maakt uw R&D afdeling efficiënter met de nieuwste technologieën op het gebied van software en product lifecycle management.

Children painting a mural of the world

Welkom bij de Community

Bezoek het SAP Community Network (SCN) voor het laatste nieuws, en de meest recente inzichten, video’s en blogs die te maken hebben met uw bedrijfstak.