Maximaliseer uw kostenbesparingen met onze procurementsoftware

Beheer het complete analyze-to-source-to-pay-proces beter binnen al uw uitgavengebieden – met de procurementsoftware van SAP en Ariba. Verbeter het inzicht in leveranciersgegevens, verbeter de samenwerking met leveranciers, zorg dat meer uitgaven beheerd worden, genereer herhaalbare kostenbesparingen, integreer verschillende inkoopactiviteiten en vereenvoudig compliance. En sluit u ook nog eens eenvoudig aan bij het Ariba Network, ’s werelds grootste web-gebaseerde handelscommunity.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw bedrijfstak.

CPOs share their latest perspectives

Ardent Partners: CPO Report

Verkrijg uitgebreid, gedetailleerd, sectorbreed inzicht in wat er momenteel gaande is op het gebied van procurement. Dit onderzoek van Ardent Partners leunt op ervaringen, prestaties en standpunten van meer dan 270 CPO’s en senior procurement medewerkers.

Wolkenkrabber weergeeft de oneindige mogelijkheden van SAP HANA

Stuur uw bedrijf in real-time aan

Ondersteun slimmere innovaties, snellere bedrijfsprocessen en eenvoudiger interacties met SAP Business Suite ‘powered by SAP HANA’. Maak kennis met deze baanbrekende oplossing en de mogelijkheden die het uw onderneming biedt.

Trading partners accessing the Ariba Network on their smartphones

‘s Werelds grootste handelspartner community

Iedere 2 minuten treedt er een bedrijf toe tot het Ariba Network. Dit betekent dat er voor u steeds een potentiële koop- of verkoopkans bijkomt. Verlaag uw kosten, verminder uw risico’s, verhoog uw winst en beheer uw cash allemaal met één cloud platform.

Tim Minahan, Ariba deelt zijn visie over inkoopsoftware.

Herhalingen SAPPHIRE NOW

Tim Minahan, Senior Vice President bij Ariba deelt zijn visie op de ontwikkeling van procurement software en wat de rol van SAP hierin is.