SAP leider in Marketing Resource Management

SAP werd door Gartner als leider gepositioneerd in het Magic Quadrant for Marketing Resource Management (MRM). Leveranciers werden beoordeeld op basis van hun capaciteiten om ondersteuning te bieden in elk van de 5 MRM-competentiegebieden: 1) strategische planning en financieel beheer, 2) Creative Production Management, 3) beheer van digitale bedrijfsmiddelen, content en kennis, 4) marketing fulfillment en 5) MRM-analytics. Het volledige rapport bevat alle details.

Skydiver verkent de horizon, weergeeft marketing leadership
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Groep mensen, weergeeft het voordeel van een community

Een direct lijntje met je gebruikers

29-nov-2013

#Marketing

Een community stelt je in staat om één-op-één te schakelen met de gebruikers van je product of dienst. Dat biedt geweldige voordelen. Je verhoogt de betrokkenheid bij je merk. En, zeker zo belangrijk, je hebt een direct lijntje met je eindgebruikers. Lees de blog van Mark van Heijningen en zie hoe SAP gebruik maakt van haar community.

Marketing experts bespreken innovatieve marketing technieken

Aberdeen: best-in-class marketing

Voor de meeste marketing- en salesorganisaties is een van de grootste hindernissen op weg naar duurzame groei tevens juist hun bron van inkomsten: lucratieve langetermijnrelaties met belangrijke klanten opbouwen en onderhouden. Nu de budgetten krap zijn, rijst de vraag welke proces- en technologie-investeringen de beste resultaten op zullen leveren. Lees wat Aberdeen hierover wist te onthullen.

iPad die loopt op mobile marketing analytics

Aberdeen: analytics integreren in marketing

Een van de grootste uitdagingen waar bedrijven met Customer Experience Management-initiatieven mee te maken hebben is het integreren van klantinzichten in bestaande bedrijfsactiviteiten zoals marketing. Dit onderzoek laat zien dat bij ondernemingen die software van SAP gebruiken de kans groter is dat zij analytics inzetten als onderdeel van hun verkoop-, marketing- en dienstverlenende activiteiten. Ontdek hoe deze bedrijven presteren in vergelijking met hun branchegenoten.