Gamechangers: are you ready to change the world?

Beste Marketeer, ben je klaar om de wereld te veranderen? Want voor je het weet, staat de wereld op zijn kop. En zijn jouw producten of diensten minder relevant. Onderzoek je al hoe(veel) data en nieuwe technologie in staat zijn om de beste klantervaringen te bieden? Zodat jouw klanten meer waarde uit jouw product en dienst halen, en daarmee jij ook meer waarde realiseert?

de horizon, weergeeft marketing leadership
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Groep mensen, weergeeft het voordeel van een community

Lees de blogs van de Vice President of SAP Marketing

12-jul-2013

Michael Brenner is Vice President of SAP Marketing & Content Strategy en de Managing Editor van de SAP Business Innovation website. Hij is tevens auteur van B2B Marketing Insider. Lees zijn blogs en blijf op de hoogte van de toekomst van Marketing. Volg hem op twitter via @BrennerMichael.

Marketing experts bespreken innovatieve marketing technieken

Societe de Transport de montreal & SAP

Societe de Transport de Montreal (STM) en SAP hebben de handen ineen geslagen bij het ontwikkelen en implementeren van SAP Precision Marketing. De uitkomst? Een loyalty programma voor klanten on-the-go! Ontdek in deze Customer Testimonial video wat de voordelen zijn.

iPad die loopt op mobile marketing analytics

SAP Customer Relationship Management & OCME

OCME, een Italiaanse fabrikant van verpakkingssystemen, zet de SAP Customer Relationship Management (CRM) oplossing in bij een dochteronderneming in China om de transparantie te verbeteren, de marktvraag te omlijnen en productieve relaties met klanten te initiëren.