Porsche: klantinzichten versnellen

Kom alles te weten over de manier waarop Porsche klantinformatie van dealers en garages centraliseert, klantloyaliteit en -tevredenheid stimuleert en het opstellen van een targetlist voor marketingcampagnes aanzienlijk versnelt met SAP CRM.

Race car signifying Porsche accelerating customer target generation with SAP Marketing software
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Dow Corning customer viewing a personalized campaign

Dow Corning: campagnes personaliseren

Deze video laat zien hoe deze mondiale siliconenleverancier gerichte, gepersonaliseerde e-mailcampagnes genereert om nieuwe producten te introduceren en andere marketingprogramma’s voor merkbewustzijn uit te voeren. En waarom het hiervoor zijn toenmalige systeem verving door SAP CRM.

Group of people discussing marketing

Bentley: meet marketing gegenereerde omzet

Bekijk de video om erachter te komen hoe Bentley Systems een Single Source Of Truth onderhoudt – en zo marketeers in staat stelt de resultaten van een campagne te herleiden in de omzet.

OPUBCO explains benefits of SAP CRM

OPUBCO: voordelen uit SAP CRM halen

Ontdek hoe de Oklahoma Publishing Company (OPUBCO) SAP CRM inzet om dossiers van meer dan een miljoen klanten te gebruiken voor het plannen en ontwikkelen van gerichte marketingcampagnes en ze via meerdere kanalen te laten draaien.

We can help.

Want to learn more about SAP for marketing?

Meer klantverhalen

Belden: verkoop en marketing integreren

Ontdek hoe Belden de capaciteit voor campagne- en leadbeheer beter benut om zijn verkoopteam effectiever te ondersteunen met SAP CRM.

Bekijk de klantvideo ›

Sterling Planet: marketingtools voor mkb

Maak kennis met de manier waarop deze kleine zakelijke leider op het gebied van hernieuwbare energie SAP Business One gebruikt om inzicht in zijn klanten en campagnes te krijgen.

Bekijk de klantvideo ›

Mark Two Distributors: e-commerce enablement

Ontdek hoe deze vooraanstaande Britse distributeur SAP software gebruikt om zijn detailhandelsklanten te helpen hun merken op te bouwen en de kracht van e-commerce te benutten.

Bekijk de klantvideo ›

William Wrigley Jr. Company: ROI stimuleren

Zie in deze video hoe dit familiebedrijf zijn ROI stimuleert met een beheerplan voor handelspromoties en gebruiksvriendelijke verkoop- en marketinganalytics.

Bekijk de klantvideo  ›

Bekijk al onze klantverhalen

Ga naar de volledige lijst om meer klantverhalen en succesverhalen uit uw vakgebied te bekijken.

Lees meer verhalen ›