Meer inzicht en grip op marketingprocessen met SAP voor Marketing

De klantervaring is al een paar jaar een belangrijk punt van aandacht voor bedrijven in alle branches, lang genoeg om te weten wat wel en niet werkt. Lees dit rapport van Bloomberg Businessweek voor inzichten van vooraanstaande experts over de manier waarop u een sterkere customer journey ontwikkelt en behoudt.

Lees het Bloomberg rapport
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw vakgebied.

Customer with purchases based on a customer loyalty program

Contact maken met de digitale klant

De verbonden klant van vandaag laat overal online digitale voetafdrukken achter. Hoe kunt u profiteren van de informatie die zij achterlaten? Lees de One to one Executive Dialogue tussen branchegoeroe Don Peppers en thought leader Julie Roehm voor advies over de manier waarop u klantervaring en bedrijfsresultaten perfect op elkaar kunt laten aansluiten.

Pacific Coast Feather company gains customers by improving marketing management

Op weg naar betere een-op-eenmarketing

Société de Transport de Montréal (STM) vervoert als openbaarvervoerbedrijf van deze Canadese stad meer dan 400 miljoen passagiers per jaar. Luister naar wat Pierre Bourbonnière te zeggen heeft over de manier waarop SAP STM hielp zijn strategieën voor een-op-eenmarketing te transformeren.

Blog over het voordeel van een community

Een direct lijntje met je gebruikers

29-nov-2013

#Marketing

Een community stelt je in staat om één-op-één te schakelen met de gebruikers van je product of dienst. Dat biedt geweldige voordelen. Je verhoogt de betrokkenheid bij je merk. En, zeker zo belangrijk, je hebt een direct lijntje met je eindgebruikers. Lees de blog van Mark van Heijningen en zie hoe SAP gebruik maakt van haar community.

Children painting a mural of the world

Welkom bij de Community

Bezoek het SAP Community Network (SCN) voor het laatste nieuws, en de nieuwste inzichten, video’s en blogs die te maken hebben met uw vakgebied.