SAP marketing software

Hoe bereiken toonaangevende bedrijven hun klanten? Door een gepersonaliseerde en betekenisvolle customer journey te realiseren - met marketing software van SAP. Ongekend inzicht in de klant, een verbeterde customer engagement via alle kanalen en – niet onbelangrijk! - een boeiende ervaring voor de klant. Run marketing in real time!

Verbeter uw marketing ROI
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Wat kan SAP voor u doen

Wij delen de kennis en ervaring die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw vakgebied!

SAP marketing vrouw laptop

Maak contact met de digitale klant

De 'connected customer' laat zijn digitale footprint achter. Hoe kunt u profiteren van de data die zij achterlaten? Lees de '1:1 Executive Dialogue' tussen branchegoeroe Don Peppers en thought leader Julie Roehm voor advies over de manier waarop u klantervaring en bedrijfsresultaten perfect op elkaar kunt laten aansluiten.

Marketing oplossingen stad

VIDEO: The Future of Marketing

Hoe kunnen toonaangevende organisaties de hooggespannen verwachtingen van hun klanten keer op keer overtreffen? Don Peppers, founding partner van Peppers en Rodgers Group, en David Cooperstein, VP Research Director Forrester Research praten u bij over de toekomst van marketing en belangrijke trends voor 2014.

Marketing management software fotolijstjes

Transform your Business!

6-mei-2014

#Marketing

In hoeverre bent u bezig met het ‘rethinken’ en transformeren van uw business? Wacht u af? Of zorgt u dat ú degene bent die de bestaande modellen op z’n kop zet? Lees de blog van Mark van Heijningen en meng je in de discussie!

How NOT To Engage Customers

How NOT To Engage Customers

The customer is now in charge and it is up to smart marketers like you, to find new, relevant and timely ways to engage them