Versnel en vereenvoudig uw IT-beheer met SAP

Maximaliseer de efficiency en reactiesnelheid, run uw IT-afdeling als een bedrijf met de IT-beheeroplossingen van SAP. Onze informatietechnologie helpt u uw IT- en bedrijfsinnovatiecycli te verkorten, de verhouding tussen IT-budget en omzet te verbeteren, de systeemupgrade- en -exploitatiekosten terug te dringen en de risico's proactief te verkleinen.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig heeft om in uw bedrijfstak succesvol te zijn.

Meisje op skateboard

SAP HANA: implementeer sneller, optimaliseer de resultaten

Voor de meeste IT-organisaties is het een topprioriteit om applicaties te testen voordat ze worden uitgerold. Het op voorhand vaststellen van problemen kan kostbare tijd en geld besparen. Daarom is er de bundel voor het testen van applicaties voor SAP HANA van HP, een snelle testoplossing die bijdraagt aan een geslaagde implementatie op SAP HANA.

Helping Amsty Modernise IT Cut Waste

Making the plastics that help you run your lives is far from simple but with SAP HANA, Amsty is able to give the power directly to their end users to solve any business problems they have. Learn why CIO Laura Tibodeau believes HANA is giving Amsty the competitive edge.

Zakenmensen leren hun SAP-software te virtualiseren

Virtualiseer uw SAP-omgeving

Ontdek hoe een gezamenlijke oplossing van SAP en VMware de flexibiliteit van uw IT vergroot en de virtualisatierisico's tot een minimum beperkt. Deze beproefde oplossing heeft klanten van SAP wereldwijd al geholpen hun beheer van SAP-landschappen te transformeren en meer te doen met minder.

SAPinsider Europe 2015

SAPinsider Europe 2015

Bezoek het SAPinsider event voor het laatste nieuws over SAP BI, SAP HANA, GRC en Financials-oplossingen.