Versnel en vereenvoudig uw IT-beheer met SAP

Maximaliseer de efficiency en reactiesnelheid, run uw IT-afdeling als een bedrijf met de IT-beheeroplossingen van SAP. Onze informatietechnologie helpt u uw IT- en bedrijfsinnovatiecycli te verkorten, de verhouding tussen IT-budget en omzet te verbeteren, de systeemupgrade- en -exploitatiekosten terug te dringen en de risico's proactief te verkleinen.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig heeft om in uw bedrijfstak succesvol te zijn.

Meisje op skateboard

SAP HANA: implementeer sneller, optimaliseer de resultaten

Voor de meeste IT-organisaties is het een topprioriteit om applicaties te testen voordat ze worden uitgerold. Het op voorhand vaststellen van problemen kan kostbare tijd en geld besparen. Daarom is er de bundel voor het testen van applicaties voor SAP HANA van HP, een snelle testoplossing die bijdraagt aan een geslaagde implementatie op SAP HANA.

Collega's kijken naar computermonitoren

Kaeser Kompressoren: modernisering van IT

Ontdek hoe deze toonaangevende leverancier van persluchtproducten SAP HANA en onze automatiseringssoftware voor IT-processen gebruikt om een moderne technologische basis in te richten. Nu kan Kaeser de doelstelling halen, namelijk om te groeien van een traditioneel productbedrijf naar een realtime oplossingsbedrijf.

Zakenmensen leren hun SAP-software te virtualiseren

Virtualiseer uw SAP-omgeving

Ontdek hoe een gezamenlijke oplossing van SAP en VMware de flexibiliteit van uw IT vergroot en de virtualisatierisico's tot een minimum beperkt. Deze beproefde oplossing heeft klanten van SAP wereldwijd al geholpen hun beheer van SAP-landschappen te transformeren en meer te doen met minder.

Kinderen schilderen wereldkaart op muur

Welkom bij de community

Ga naar het SAP Community Network (SCN) voor het laatste nieuws en voor informatie, video's en blogs over de activiteiten van uw bedrijfstak.