Oplossingen voor HR en salarisadministratie

Stroomlijn en automatiseer de kernprocessen van uw HR en salarisadministratie met onze toonaangevende software

Bevrijd uw HR-medewerkers van tijdrovende administratieve taken. Onze software voor HR en salarisadministratie kan u helpen de productiviteit en de efficiency te vergroten door belangrijke processen en gegevens te automatiseren en consolideren. Beperk vertragende factoren tot een minimum, houd u aan de plaatselijke wet- en regelgeving en breid uw HR-processen uit naar alle werknemers.

  • Automatiseer en stroomlijn internationale HR-processen en -gegevens.
  • Voer complexe salarisprocessen op een efficiënte manier uit.
  • Bied werknemers en managers op basis van hun rol toegang tot belangrijke HR-gegevens en -processen.
  • Verbeter de HR-service met shared services.
  • Waarborg de compliance en minimaliseer de risico's.
Collega's ontmoeten elkaar voor bespreking
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email

Aanbevolen materiaal

Wolkenkrabbers

Pruska Real Estate: dienstverlening voor meer medewerkers

Lees hoe een van de grootste projectontwikkelaars van Thailand meer werknemers bedient zonder het HR-team uit te breiden. Ontdek hoe het bedrijf SAP ERP HCM gebruikt om de selfservice voor werknemers en managers te verbeteren.

HR-teamleden

Cameron International: verbeterde salarisadministratie

Ontdek hoe Cameron International de salarisfunctionaliteit van SAP ERP Human Capital Management in zes maanden heeft ingevoerd. Het resultaat: het proces waarmee bedrijven worden overgenomen is vereenvoudigd en er wordt jaarlijks voor 250.000 dollar aan vaste en 80.000 dollar aan variabele salarisadministratiekosten bespaard.*

Bespreking op kantoor

Consumentengoederen: oplossingen voor HR en salarisadministratie

Oplossingen van SAP voor kernprocessen in HR en salarisadministratie helpen klanten van hun HR-afdeling een groeifactor te maken. De oplossingen vergroten de productiviteit, genereren ongeëvenaarde inzichten en ondersteunen de plaatselijke regelgeving in meer dan 90 landen. En dat zonder compromissen op het gebied van wereldwijde consistentie.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over deze oplossingen van SAP?

Aanbevolen oplossingen

Gerelateerde producten en diensten

* Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en de voorbeelden die hier worden gegeven zijn, hoewel ze op praktijkervaringen van klanten van SAP gebaseerd zijn, geen toezeggingen of garanties van SAP en/of haar partners. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten hangen af van klantspecifieke vereisten en wensen. De enige garanties voor producten en diensten van SAP zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen voor dergelijke producten en diensten, indien van toepassing. Niets in dit materiaal mag als een aanvullende garantie worden opgevat.