HR in de 21e eeuw

Luister naar wat Mike Tschudy van SAP’s Product Design Group te zeggen heeft over veranderingen op de werkvloer. Die gaan verder dan technologie en de impact daarvan op het bedrijf. Krijg informatie over het personeelsbestand dat uit meerdere generaties bestaat en de onderlinge verschillen in werkwijzen en verwachtingen van hun werkomgeving.

De juiste mensen vinden voor de juiste job met SAP voor HR
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Youtube Instagram Email

Werknemer tekent nieuwe gebruikerservaring op whiteboard

Nieuwe gebruikerservaring SAP HCM

Stap binnen in een andere wereld met de nieuwe gebruikerservaring van SAP HCM. Of u nu senior executive, medewerker of HR-functionaris bent, SAP levert de analytics, mobiele apps en gebruikersinterface om actie te ondernemen en ter plekke besluiten te nemen.

Groep HR experts bespreken de laatse SAP software

HR-sector van de VAE klaar voor een nieuw tijdperk

SAP heeft een baanbrekende oplossing gelanceerd speciaal voor de Verenigde Arabische Emiraten. Deze oplossing helpt om te gaan met de complexe HR-vraagstukken die voortvloeien uit de snelle groei die dit tijdperk kenmerkt. De oplossing is volledig lokaal verankerd in en verenigbaar met de arbeidswetgeving en standaardgebruiken in het land. De oplossing heeft daarmee alles in zich om een game changer te worden binnen de regio.

Tevreden klanten binnen de Human Resources sector

SAP ERP Self-Service Rapid-Deployment Solution

De SAP ERP Rapid-Deployment Solution voor selfservice door medewerkers en leidinggevenden is een voorgeconfigureerd aanbod tegen een vaste prijs bestaande uit geïntegreerde software en diensten. Maak kennis met de manier waarop deze vooraf samengestelde oplossing u kan helpen uw operationele efficiëntie te verbeteren met gestroomlijnde en geautomatiseerde HR-processen.

Meer bronnen van experts

De opkomst van
generatie C

In de komende tien jaar zal er een nieuwe generatie opstaan: generatie C. Deze na 1990 geboren "digital natives", die momenteel beginnen met studeren en werken, zullen de wereld van vandaag volledig transformeren.

Lees de white paper  ›

Betrokkenheid van medewerkers

Elizabeth Craig van het Accenture Institute for High Performance en Lauren DeSimone van het International Consortium for Executive Development Research, gaan uitvoerig op dit onderwerp in.

Lees de white paper  ›