Vijf verschillende generaties op de werkvloer

De talentoplossingen van SAP bieden de tools die u nodig hebt om op de juiste manier in contact te staan met werknemers uit verschillende generaties. Zo creëert u een organisatiecultuur die gericht is op samenwerking. En uw onderneming profiteert maximaal mee.

Ontdek nu hoe
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig heeft om uw activiteiten succesvol uit te voeren.

Belangrijke HR trends waar u niet omheen kunt

Er verandert veel op het gebied van talent management. Onderlinge connecties, transparantie en een vergaande verschuiving in de leeftijdsopbouw van het personeelsbestand vragen om nieuwe strategieën. Hierbij moeten nieuwe trends en technologieën optimaal benut worden.

Aangeduid als leider door Forrester Wave

SuccessFactors is door Forrester Wave in het leiderssegment geplaatst voor HR-software op basis van SaaS. Ons product Employee Central is een complete HR-oplossing die een wereldwijd recordsysteem, een prettige en intuïtieve gebruikservaring, een uitgebreide functionaliteit voor talentmanagement en een internationale payrollengine combineert in één SaaS-pakket.

Uw wegwijzer naar waardevolle HR analyses

Nu de toekomst van werk evolueert, bestaat er geen twijfel dat HR geavanceerde analysemogelijkheden nodig heeft. De vraag is hoe u deze verwerft. Het is niet eenvoudig om te evolueren van basisrapportage naar geavanceerde modellering en analyses. Op welke domeinen moet u zich concentreren en welke valkuilen moet u vermijden? En waar precies moet u beginnen?

Ontwikkelen en groeien maar!

Ontwikkelen en groeien maar!

Als bedrijven personeelsontwikkeling een strategische prioriteit maken, wordt dit weerspiegeld in hun resultaten.

Snelle toename van "social collaboration" bij bedrijven

Het gebruik van technologie om samenwerken en netwerken te ondersteunen, hoort bij de meeste bedrijven nog niet tot de sterke punten, maar werkgevers en werknemers voorspellen ...

Lees het blog ›

HR-analyse: beslissen op basis van feiten

Ga voor uw HR-beslissingen uit van data en analyses in plaats van giswerk. Een doelmatig management van talent en mensen is van cruciaal belang voor het succes van uw onderneming.

Lees het blog ›

Geef flexibele medewerkers waar ze recht op hebben

De arbeidsmarkt ondergaat een drastische verandering. Uit een recent rapport van Oxford Economics met de titel "Workforce 2020" blijkt dat ...

Lees het blog ›

Wat CHRO's kunnen leren van CMO's

Ook voor human resources is het digitale tijdperk aangebroken. De hedendaagse HR-professional heeft heel wat tools tot zijn of haar beschikking voor een beter beheer van ...

Lees het blog ›