Arbeidskrachten van de toekomst

Het is voor de strategie, de groei en de prestaties van een bedrijf van cruciaal belang om zich voor te bereiden op de arbeidskrachten van 2020. Maar door alle technologische ontwikkelingen, demografische veranderingen en de internationale strijd om talent is het een behoorlijke uitdaging om te werken aan uw toekomstige personeelsbestand. Ontdek de voornaamste obstakels voor vooruitgang.

Lees het onderzoek van Oxford Economics
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig heeft om uw activiteiten succesvol uit te voeren.

Een frisse kijk op de arbeidskrachten van morgen

2013.08.28

Doe uw voordeel met baanbrekend onderzoek naar de personeelsbehoeften binnen verschillende branches. Duizenden HR-managers en -medewerkers hebben aan de enquête deelgenomen en tientallen managers zijn geïnterviewd. Lees de conclusies en zorg dat u er klaar voor bent om uw personeelsbestand toekomstbestendig in te richten, met de juiste mix van mensen, vaardigheden en culturen.

Aangeduid als leider door Forrester Wave

SuccessFactors is door Forrester Wave in het leiderssegment geplaatst voor HR-software op basis van SaaS. Ons product Employee Central is een complete HR-oplossing die een wereldwijd recordsysteem, een prettige en intuïtieve gebruikservaring, een uitgebreide functionaliteit voor talentmanagement en een internationale payrollengine combineert in één SaaS-pakket.

Zes jaar op rij aangeduid als leider door IDC MarketScape

IDC MarketScape heeft SuccessFactors weer als leider aangewezen op het gebied van geïntegreerd talentmanagement. Onze oplossingen voor talentmanagement zijn geïntegreerd met elkaar en met onze toonaangevende applicaties voor HR en analyse. Zo vormen ze een complete end-to-endoplossing.

Ontwikkelen en groeien maar!

Ontwikkelen en groeien maar!

Als bedrijven personeelsontwikkeling een strategische prioriteit maken, wordt dit weerspiegeld in hun resultaten.

Snelle toename van "social collaboration" bij bedrijven

Het gebruik van technologie om samenwerken en netwerken te ondersteunen, hoort bij de meeste bedrijven nog niet tot de sterke punten, maar werkgevers en werknemers voorspellen ...

Lees het blog ›

HR-analyse: beslissen op basis van feiten

Ga voor uw HR-beslissingen uit van data en analyses in plaats van giswerk. Een doelmatig management van talent en mensen is van cruciaal belang voor het succes van uw onderneming.

Lees het blog ›

Geef flexibele medewerkers waar ze recht op hebben

De arbeidsmarkt ondergaat een drastische verandering. Uit een recent rapport van Oxford Economics met de titel "Workforce 2020" blijkt dat ...

Lees het blog ›

Wat CHRO's kunnen leren van CMO's

Ook voor human resources is het digitale tijdperk aangebroken. De hedendaagse HR-professional heeft heel wat tools tot zijn of haar beschikking voor een beter beheer van ...

Lees het blog ›