HRM-software & HR-systeem

Beheer uw talent effectief binnen uw hele bedrijf. Loop nog verder op uw concurrenten uit met onze softwareoplossingen voor human resources ( HR). Neem de juiste mensen in dienst en behoud ze voor uw bedrijf. Stroomlijn HR-processen, zorg voor compliance met wetgeving en bied uzelf de realtime inzichten waarmee u slimmere personeelsbeslissingen neemt.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig heeft om succesvol te zijn in uw vakgebied.

HR software hal

Nieuwe gebruikers- ervaring SAP HCM

Ontdek hoe de nieuwe gebruikersinterface, leading-edge analytics en mobiele applicaties van de SAP Human Capital Management-oplossing u kunnen helpen. Onderneem ter plekke effectief actie, of u nu senior executive, medewerker of HR-functionaris bent.

HR systeem gang

'Medewerkers moeten passen bij bedrijf'

2013.08.28

Menig MKB-ondernemer breekt er zijn hoofd over: hoe houd je de productiviteit van de medewerkers op peil? Welke oplossingen kies je uit de dagelijkse stortvloed aan ideeën en oplossingen die productiviteitsstijging beloven? Maak het hierbij vooral niet te moeilijk, kies in elk geval voor medewerkers die passen bij het bedrijf.

HRM software tablet

Voordelen van HCM op SAP HANA

Voor veel klanten staat SAP HANA gelijk aan snelheid. Ze verwachten dan ook hetzelfde te kunnen doen, maar dan veel sneller. Dat is echter niet waar het bij SAP HANA of de Suite on HANA om draait. Suite on HANA stelt ons in staat met een frisse blik te kijken naar processen die we al jaren als vanzelfsprekend beschouwen.

How HR Can Triple Profit Margins

Unhappy employees are costing companies up to $550 billion a year. How can you improve employee engagement?