Vereenvoudig financiële processen en analyse

Verlaag uw uitgaven voor financiën en houd meer tijd over voor activiteiten met toegevoegde waarde. Verhoog uw serviceniveau door uw team meer slagkracht te bieden dankzij verbeterde toegang tot informatie.

  • Stroomlijn uw processen voor invoice to pay en debiteurenbeheer
  • Bied gebruikers zelfbedieningstoegang tot rapporten en systemen met mobiele en on-demand oplossingen
  • Ontwikkel een shared services-kader om te profiteren van het schaalvoordeel dat exact bij uw bedrijf past
Tevreden finance staff leveren superieure financiële service
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Man bestudeert accounting data op een laptop

Integreer bestuurlijke en financiële boekhouding

Krijg een beter beeld van uw hele bedrijf dankzij een gelijkgeschakelde boekhouding. Beheer de wereldwijde vereisten op het gebied van boekhouding en verslaggeving en voldoe volledig aan internationale verslaggevingsrichtlijnen met behulp van SAP General Ledger.

Man checkt invetaris en maakt gebruik van SAP Biller Direct

The Wolf Organization: relaties opbouwen

The Wolf Organization haalde als groothandel in bouwmaterialen de banden met bestaande klanten aan en bouwde nieuwe markten op met softwareondersteuning voor online facturering, samenwerking, voorspellingen en data-analyse. En dat alles door SAP Biller Direct in slechts 12 weken te implementeren.*

Gebruiker reviewed financiële data

Shared services: bereik operational excellence

Lees hoe shared services significante waarde opleveren, duurzame kostenbesparingen genereren, de effectiviteit van processen versterken en voor operational excellence in verschillende cruciale bedrijfsgebieden zorgen.

Oplossingen voor financiën

Related Products and Services

Find more SAP solution information. Industries › Solutions ›

*Alle implementatieresultaten zijn slechts ter informatie en de geboden voorbeelden zijn weliswaar gebaseerd op echte ervaringen van SAP klanten, maar vormen geen toezeggingen of garanties van SAP en/of zijn partners. Werkelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen uiteenlopen, afhankelijk van klantspecifieke eisen en behoeften. De enige garanties voor SAP producten en diensten zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen die bij dergelijke producten en diensten worden geleverd, indien van toepassing. Niets hierin mag worden opgevat als een aanvullende garantie