Bouwen aan een best-run finance-organisatie

De financiële functie is niet langer beperkt tot de backoffice. Vooraanstaande financieel specialisten spelen tegenwoordig een grotere rol bij het beschermen van de financiële integriteit van hun organisatie. Ze helpen bij diverse bedrijfsactiviteiten om onderbouwde beslissingen te nemen die het belang van het gehele bedrijf ondersteunen.

Ontdek hoe u vandaag de dag de uitdagingen aanpakt die interne controle en het bepalen van verantwoordelijkheden met zich meebrengen. Terwijl u moet voldoen aan de steeds strengere compliance-regelgeving en internationale richtlijnen voor rapportage.

Bergbeklimmer, weergeeft best-run financial organizations
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Financiële experts bespreken closed loop performance management

Ga de strijd aan met uw concurrenten

Lees welke cruciale rol de financiële afdeling kan spelen bij het uitvoeren van closed-loop prestatiebeheer. Deze methode zorgt ervoor dat een organisatiestrategie effectief bedrijfsbreed wordt uitgevoerd.

Team van financieel experts bespreekt processen

Investeren in processen voor financieel beheer

Onderzoek van adviesgroep APQC duidt erop dat veel grote organisaties in hun processen voor financieel beheer zullen investeren. Ze willen versterken op vlakken als crediteuren- en debiteurenbeheer en budgettering. Ontdek wat de best presterende bedrijven doen om boven hun concurrenten uit te stijgen.

Sprinters weergeven de snelheid van financiële analytics

Kansen signaleren: analytics binnen finance

Big data is bezig sectoren te transformeren. Van onderwijs tot tech, en van detailhandel tot gezondheidszorg – overal benutten organisaties verfijnde analytics. Ze nemen intelligente beslissingen om hun belangrijkste doelstellingen te maximaliseren...