Dow Chemical: financiële periodes vereenvoudigen

Ontdek hoe Dow Chemical zijn afsluitingskalender samenvoegde tot één sjabloon en dit sjabloon wereldwijd implementeerde met behulp van de SAP Financial Closing Cockpit en SAP Central Process Scheduling by Redwood.

 

  • 488
  • 275
  • Image showing how Dow Chemical has consolidated its global close schedule
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Doktor weergeeft, Varian Medical over SAP Access Control.

Varian Medical: Upgrades naar SAP voor GRC

Varian heeft meer dan 5.700 medewerkers die via SAP Access Control maandelijks circa 300 verzoeken voor toegang tot SAP applicaties indienen. Daarom moest het bedrijf zijn provisioningproces voor gebruikers optimaliseren. Lees hoe Varian hierin slaagde met SAP’s oplossingen voor GRC en een preventieve geautomatiseerde aanpak.

HighTech hal weegeeft klant Sandvik over Business Planning en Consolidation.

Sandvik: schonere kwartaalcijfers laten zien

Lees hoe deze wereldwijd leidende, Zweedse producent van hightech engineeringproducten de rapportagetijd halveerde door te upgraden naar de nieuwste release van SAP Business Planning and Consolidation. Dat legde de basis voor tijdige, onderbouwde besluitvorming op basis van feiten.

Vrouw werkzaam bij Nedbank, weergeeft accounting software reviews

Nedbank Group: planning stroomlijnen

Lees hoe deze bankenreus zijn zakelijke planningsprocessen stroomlijnde en harmoniseerde met SAP BusinessObjects Planning and Consolidation. Het bedrijf bood hierdoor bedrijfsbreed toegang tot planningsmodellen en verbeterde de nauwkeurigheid van zijn gegevens tot wel 40%. Vanaf nu kan Nedbank binnen 15 minuten een rapport opstellen – in plaats van binnen 24 uur.*

Wij kunnen u helpen.

Meer weten over SAP voor financiën?

Meer klantverhalen

Bekaert: wereldwijde financiële rapportage

Lees hoe deze fabrikant van metaaldraadproducten met SAP BusinessObjects Financial Consolidation nog maar één oplossing nodig heeft voor zijn wereldwijde activiteiten.

Lees het klantverhaal  ›

FMC Agricultural Products: treasury & risicobeheersing

SAP Treasury and Risk Management stelt dit Braziliaanse bedrijf in staat risico’s te minimaliseren, zijn transparantie te vergroten en tegelijkertijd de complexiteit van financiële activiteiten te verminderen.

Lees het klantverhaal  ›

OfficeMax: systemen stroomlijnen

Ontdek hoe deze kantoorartikelengigant zijn financiële processen efficiënt beheert met behulp van SAP ERP- en SAP BusinessObjects-software.

Bekijk de video  ›

Votorantim Celulose e Papel: omzet verhogen

Maak kennis met de manier waarop een van de grootste pulp- en papierfabrikanten van Brazilië uitbreidde en daarbij toegangsconflicten wist te vermijden met SAP BusinessObjects Access Control.

Lees het klantverhaal  ›

Bekijk al onze klantverhalen

Ga naar de volledige lijst om meer klantverhalen en succesverhalen uit uw vakgebied te bekijken.

Lees meer verhalen  ›