Financieel beheer met SAP financial software

Benut nieuwe en effectievere manieren om om te gaan met marktvolatiliteit, veranderende regelgeving en verhoogde druk op de marges. Met de SAP software voor financieel beheer krijgt u een geïntegreerd beeld van uw financiële functies, benut u realtime inzichten in resultaten en sluit u uw periodes snel en nauwkeurig af. Ook verbetert u uw financiële resultaten en Return On Capital Employed (ROCE), terwijl u het risico op non-compliance verlaagt.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools waarmee u succesvol bent in uw vakgebied.

SAP finance overleg

Geavanceerde analytics: onmisbaar voor finance

#Finance

Big data transformeert sectoren. Van onderwijs tot tech, van detailhandel tot gezondheidszorg: overal benutten organisaties verfijnde analytics waarmee ze intelligente beslissingen nemen om hun belangrijkste doelstellingen te maximaliseren...

SAP financial wolkenkrabber

Beyond Financial Excellence – insights from SAP

Het managen van de financiële performance en compliance en tegelijkertijd de dienstverlening van de financiële afdeling verbeteren door nog hoogwaardigere, direct toepasbare analyses af te leveren, is niet eenvoudig.
Antonio Giannelli, Business Development Expert van SAP, geeft u zijn visie op deze transformatie in combinatie met nieuwe technologie
Let op: webinar is Engelstalig

Financieel beheer kantoorramen

Stuur uw bedrijf aan in real-time

Stimuleer slimmere innovaties. Versnel bedrijfsprocessen en vereenvoudig interacties. En dat alles met SAP Business Suite, vanaf nu ‘powered by SAP HANA’. Het in-memory computingplatform biedt u een enorme innovatiestap en vele nieuwe kansen.

SAP finance wereldgemeenschap

Welkom bij de Community

Bezoek het SAP Community Network (SCN) voor het laatste nieuws en de meest recente inzichten, video’s en blogs over uw vakgebied.