Blink met SAP uit in financieel beheer

Benut nieuwe en effectievere manieren om om te gaan met marktvolatiliteit, veranderende regelgeving en verhoogde druk op de marges. Met de SAP software voor financieel beheer krijgt u een geïntegreerd beeld van uw financiële functies, benut u realtime inzichten in resultaten en sluit u uw periodes snel en nauwkeurig af. Ook verbetert u uw financiële resultaten en Return On Capital Employed (ROCE), terwijl u het risico op non-compliance verlaagt.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools waarmee u succesvol bent in uw vakgebied.

Financiele managers werken samen aan planning en budgettering

Geavanceerde analytics: onmisbaar voor finance

#Finance

Big data transformeert sectoren. Van onderwijs tot tech, van detailhandel tot gezondheidszorg: overal benutten organisaties verfijnde analytics waarmee ze intelligente beslissingen nemen om hun belangrijkste doelstellingen te maximaliseren...

SAP Audit Management - meer dan zekerheid

Senior Executives van Ernst & Young en SAP vertellen hoe SAP kan helpen bij het transformeren van uw interne audit afdeling zodat u helemaal klaar bent voor de realiteit van vandaag. U hoort o.a. de mogelijkheden voor stroomlijning van uw auditing processen en de voordelen van mobiele technologie voor audit management.

Wolkenkrabber weergeeft de ongekende mogelijkheden van SAP HANA

Stuur uw bedrijf aan in real-time

Stimuleer slimmere innovaties. Versnel bedrijfsprocessen en vereenvoudig interacties. En dat alles met SAP Business Suite, vanaf nu ‘powered by SAP HANA’. Het in-memory computingplatform biedt u een enorme innovatiestap en vele nieuwe kansen.

Wereldbol schildering, weergeeft de global SCN community

Welkom bij de Community

Bezoek het SAP Community Network (SCN) voor het laatste nieuws en de meest recente inzichten, video’s en blogs over uw vakgebied.