Financieel beheer met SAP financial software

Benut nieuwe en effectievere manieren om om te gaan met marktvolatiliteit, veranderende regelgeving en verhoogde druk op de marges. Met de SAP software voor financieel beheer krijgt u een geïntegreerd beeld van uw financiële functies, benut u realtime inzichten in resultaten en sluit u uw periodes snel en nauwkeurig af. Ook verbetert u uw financiële resultaten en Return On Capital Employed (ROCE), terwijl u het risico op non-compliance verlaagt.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools waarmee u succesvol bent in uw vakgebied.

Financiele managers werken samen aan planning en budgettering

Geavanceerde analytics: onmisbaar voor finance

#Finance

Big data transformeert sectoren. Van onderwijs tot tech, van detailhandel tot gezondheidszorg: overal benutten organisaties verfijnde analytics waarmee ze intelligente beslissingen nemen om hun belangrijkste doelstellingen te maximaliseren...

Beyond Financial Excellence – insights from SAP

Beyond Financial Excellence – insights from SAP

Het managen van de financiële performance en compliance en tegelijkertijd de dienstverlening van de financiële afdeling verbeteren door nog hoogwaardigere, direct toepasbare analyses af te leveren, is niet eenvoudig.
Antonio Giannelli, Business Development Expert van SAP, geeft u zijn visie op deze transformatie in combinatie met nieuwe technologie
Let op: webinar is Engelstalig

Finance Inspiration Day 2 oktober 2014

Finance Inspiration Day 2 oktober 2014

De exclusieve Finance Inspiration Day stond volledig in het teken van ‘The Future of Finance, a Technology Driven Transformation’. Verschillende sprekers geven aan hoe hun toonaangevende bedrijven flexibel en adaptief blijven. Een Finance Transformation die in belangrijke mate door IT mogelijk wordt gemaakt.

Vereenvoudig finance met SAP Simple Finance

Vereenvoudig finance met SAP Simple Finance

Ontdek hoe SAP Simple Finance financiële taken vereenvoudigt en versnelt. Dit betekent voor u meer strategische waarde.