Ga voor excellentie in financieel beheer met SAP

Profiteer van nieuwe doelmatige manieren om met de volatiliteit van de markt, veranderende regelgeving en toenemende druk op de marges om te gaan dankzij de software voor financieel beheer van SAP. Onze oplossingen bieden u een geïntegreerd overzicht van uw financiële functies, genereren realtime inzicht in de prestaties en helpen u de boeken snel en accuraat te sluiten. Bovendien slaagt u erin uw financiële resultaten en uw kapitaalrendement te verbeteren terwijl het risico op non-compliance afneemt.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig heeft om succesvol te zijn in uw bedrijfstak.

Zonnebloem en lavendel

Lees hoe CFO's hun groeitargets halen

#Finance

In een economisch klimaat dat continu om innovatie vraagt, moeten bedrijven manieren vinden om hun reactietijd te verkorten. Lees dit gratis onderzoeksrapport en doe uw voordeel met praktische tips die u helpen om finance te hervormen.

Manager bouwt een toren

Bouw een business case voor SAP Simple Finance

Met SAP Simple Finance kunt u processen die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering in realtime binnen een eenvoudigere oplossingsarchitectuur uitvoeren en behaalt u financial excellence. Ontdek hoe deze oplossing meerwaarde creëert door direct de gewenste inzichten te bieden en zinvolle beslissingen mogelijk te maken.

Run Finance a Simpler Way and Feel Like a Hero

Run Finance a Simpler Way and Feel Like a Hero

Picture yourself in this video and see how SAP Simple Finance can help you simplify complexity and earn the admiration of your coworkers.

SAP CEO Bill McDermott

Erkenning voor GRC van SAP

Ontdek hoe SAP aanzienlijke en meetbare meerwaarde genereert bij de analyse van governance, risico en compliance (GRC-analyse).