Ga voor excellentie in financieel beheer met SAP

Profiteer van nieuwe doelmatige manieren om met de volatiliteit van de markt, veranderende regelgeving en toenemende druk op de marges om te gaan dankzij de software voor financieel beheer van SAP. Onze oplossingen bieden u een geïntegreerd overzicht van uw financiële functies, genereren realtime inzicht in de prestaties en helpen u de boeken snel en accuraat te sluiten. Bovendien slaagt u erin uw financiële resultaten en uw kapitaalrendement te verbeteren terwijl het risico op non-compliance afneemt.

  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Wij hebben de tools die u nodig heeft om succesvol te zijn in uw bedrijfstak.

Zonnebloem en lavendel

Lees hoe CFO's hun groeitargets halen

#Finance

In een economisch klimaat dat continu om innovatie vraagt, moeten bedrijven manieren vinden om hun reactietijd te verkorten. Lees dit gratis onderzoeksrapport en doe uw voordeel met praktische tips die u helpen om finance te hervormen.

Want to simplify your financial planning?

Want to simplify your financial planning?

Take the first step to improve financial planning and analysis effectiveness.

 Finance Inspiration

Finance Inspiration Day 9 september 2015, ‘s-Hertogenbosch

Wilt u zich ontwikkelen tot strategisch adviseur met een sterke meerwaarde voor de business? Kom dan naar de Finance Inspiration Day. Luka Mucic, CFO SAP SE, vertelt u zijn visie.

SAP CEO Bill McDermott

Erkenning voor GRC van SAP

Ontdek hoe SAP aanzienlijke en meetbare meerwaarde genereert bij de analyse van governance, risico en compliance (GRC-analyse).