Skip to Content
Contact

Retail in 2017: dit zijn de belangrijkste trends

De retail heeft weer een roerig jaar achter de rug. What else is new? Ook in 2017 gaat de strijd om de winkelende consument in alle hevigheid door. Door rekening te houden met de trends die in deze blog worden toegelicht heb je als retailer een streepje voor op de concurrentie.

 

Ga naar de blog
Previous

EKN: de toekomst van analytics in retail?

Analytics in retail zorgen er op korte termijn voor dat klantinzichten zowel in de breedte als in de diepte in bedrijven zijn verankerd. Dit zal ieder aspect van de besluitvorming beïnvloeden.

8%

Retailers kunnen klanten contextueel betrekken en gepersonaliseerde aanbiedingen doen. Wilt u zich vergelijken met branchegenoten?

Next

Kijk wat onze klanten erover zeggen...

Previous

Koppel marketing en merchandising

Retailers moeten het gat tussen marketing en merchandising dichten. Maar dat is niet makkelijk en het gat wordt door alle digitale kanalen alleen maar groter. Lees in deze whitepaper van Retail Systems Research welke specifieke maatregelen u kunt nemen om dit probleem op te lossen.

Wensen van het winkelpubliek en de mogelijkheden van de winkelier

Ontdek hoe u kunt anticiperen op de voortdurend wisselende wensen van de klant en trends in de detailhandel – en op die manier uiteindelijk de toekomst van uw bedrijf veilig stelt. Download dit onderzoek en lees hoe u innovatieve marketingstrategieën kunt ontwikkelen waarmee u succesvol inspeelt op een industrie in ontwikkeling.

Omnicustomer detailhandel voor beginners

Lees alles over omnicustomer retailing, een commercieel model dat klanten de intieme merkrelatie geeft waar ze op uit zijn. Omnicustomer retailing zorgt voor een gepersonaliseerde en toegankelijke, aansprekende merkidentiteit – zowel in het voortraject waarin de klant alleen maar informatie zoekt over een product, als in de fase van daadwerkelijke aankoop, via welk kanaal dan ook. 

Next

Runt u een kleine retailonderneming? Verbreed uw horizon.

SAP Anywhere maakt het mogelijk. Open in een paar minuten uw eigen online winkel en verkoop uw artikelen op digitale marktplaatsen als Amazon en eBay. Laat uw voorraad vervolgens automatisch synchroniseren en zie uw omzet stijgen.

Doe frisse ideeën op van retailexperts

Previous

Leg contact met experts in de
detailhandel  

Maak kennis met nuttige hulpmiddelen en essentiële informatie die uw organisatie helpen bij de implementatie en het gebruik van SAP oplossingen voor de detailhandel.

Verkoop & marketing: 5 manieren om
gebruik te maken van netwerken

Het zijn niet alleen inkoopteams die grote moeite hebben via bestaande bedrijfsnetwerken daadwerkelijk gebruik te maken van de moderne netwerkeconomie…

6 redenen waarom Instagram essentieel is voor mode- en fitnessmerken

Mode democratiseren door het voor een groter publiek toegankelijk te maken en het faciliteren van nieuwe, slimme marketingmogelijkheden. Instagram is in meerdere opzichten waardevol voor de modebranche.

Next

Het dreigende gebrek aan talent in de detailhandel

Wat is het antwoord van HR-leiders op de groeiende uitdagingen op het gebied van personeelsbeleid in de detailhandel? Oxford Economics sprak met honderden managers en medewerkers uit de detailhandelsector om daarachter te komen.

Customer Activity Repository: gratis proefversie voor de cloud

Speel met analytics en applicaties op basis van een uitgebreid scala aan Omnichannel-retaildata. Bekijk diverse KPI's in detail om het bedrijf en de volledige customer journey beter te begrijpen.

Transformeer uw bedrijfsvoering met SAP Digital Business Services

Bedrijven overal ter wereld transformeren in digitale ondernemingen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. SAP Digital Business Services helpt u bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer.

Onze experts hanteren een totaalaanpak waarbij ze u helpen met het identificeren en implementeren van nieuwe processen en functies en er tegelijk voor zorgen dat uw processen soepel blijven verlopen. Wij garanderen dat uw SAP software continue en ongeëvenaarde meerwaarde biedt wanneer u inspeelt op de veranderende eisen van de digitale economie. 

SAP training en opleidingen

Verbeter uw kennis van SAP software, ontwikkel nieuwe vaardigheden en breng meer expertise in uw bedrijf. Ons complete aanbod van softwarecursussen en -certificeringen helpt u het maximale uit uw SAP oplossingen te halen.

Back to top