Retail in realtime met software van SAP

Bind de goed geïnformeerde klant aan uw bedrijf met onze retailsoftware - en pluk de vruchten ervan.

Bezorg uw klanten via alle kanalen en bedrijfsmodellen een gepersonaliseerde, overtuigende ervaring dankzij software voor retailmanagement van SAP. Onze oplossingen helpen u klanten en voorraden in realtime in beeld te brengen, de operationele efficiency te verbeteren, de toeleveringsketen te reorganiseren en uiteindelijk zowel de omzet als de winst te vergroten.

SAP retail software
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Naar SAP Solution Explorer

Gebruik deze interactieve tool om de juiste retailoplossing te kiezen.

Klant verwacht een omnichannel ervaring

Klant verwacht een omnichannel ervaring

Dit onderzoek van Forrester toont de uitdagingen voor retailers bij het uitrollen van een succesvolle omnichannel strategie en onderstreept de 'gap' tussen klantverwachtingen en de huidige capaciteit van retailers.

Vrouw kijkt naar etalage

HR GROUP: de concurrentie een stap voor blijven

Ontdek hoe een van de grootste schoenendistributeurs van Europa SAP inzet om big data uit verkooptransacties in realtime te gebruiken. HR Group slaagt er nu beter dan ooit in de vraag te voorspellen en fraude te voorkomen waardoor de omzet en winst zijn gegroeid.

SPAR - retailing in real time

SPAR: retail in realtime

Ontdek hoe deze retailer in levensmiddelen, sportartikelen en mode klanten de ultieme klantervaring bezorgt door klantgegevens en operationele informatie te integreren op één enkel realtime platform: SAP Customer Activity Repository aangedreven door SAP HANA.

Retail Inspiration Day, 1 juli 2015

Trendwatchers, thought leaders en business leaders delen in korte Inspiration Talks hun scherpe visie op het thema Surviving the Consumer Driven Economy.