Breng kansen naar boven met software voor de mijnbouw

Maximaliseer uw winst zonder in te leveren op veiligheid, compliance of efficiëntie, met onze software voor de mijnbouw. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, wij kunnen u helpen. Met SAP brengt u uw grondstoffenbeheer op één lijn met het beheer van de toeleveringsketen, activiteiten en risico’s. U verbetert uw resultaten en verlaagt uw kosten.

Explore our mining software
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Ontdek hoe SAP de mijnbouw ondersteunt en hoe we ook kunnen helpen bij úw succes.

Man wearing safety helmet and apparel

Severstal: voorraden met 20% gedaald*

Ontdek hoe de Russische mijnbouwgigant Severstal met SAP ERP de eigen mondiale bedrijfsprocessen transformeert. Severstal liet de voorraden met 20% krimpen, de financieringskosten met 40% dalen en verkreeg realtime inzicht in alle magazijnprocessen.*

Windows reflecting financial statistics tote board

Nyrstar: minimale financiële risico’s

Lees hoe ‘s werelds grootste zinkproducent Nyrstar meer grip krijgt op de pas zelf opgerichte bedrijven. Dit dankzij SAP ERP en SAP Treasury and Risk Management, waarmee Nyrstar processen stevig integreert en meer inzicht krijgt in de blootstelling aan risico’s.

Tin construction

PT Timah: op naar operational excellence

Ontdek hoe PT Timah, de grootste tinproducent van Indonesië, het eigen IT-landschap harmoniseert met SAP ERP. En dankzij onze software 40% snellere afsluiting van financiële periodes realiseert, 60% kortere cyclustijd voor voorspellingen behaalt en 90% minder tijd nodig heeft voor rapportages.*

Herhalingen SAPPHIRE NOW

Krijg onbeperkt toegang tot keynotes, sessies en conferentiemateriaal over de belangrijkste onderwerpen van dit moment op technologiegebied.