Ga aan kop in de grondstoffenindustrie met SAP

Vergroot uw winst zonder in te leveren op veiligheid of efficiëntie – dankzij onze software voor de grondstoffenindustrie. Verklein uw voorraden met meer inzicht in vraag en aanbod. Versnel uw processen voor orderconfiguratie om tijdig te kunnen leveren. En verminder uw energieverbruik voor een lagere CO2-uitstoot. Met SAP beslist u sneller en beter en speelt u flexibel in op veranderingen.

Bekijk de overzichtsvideo voor de grondstoffenindustrie
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Ontdek hoe SAP de grondstoffenindustrie ondersteunt - en kan bijdragen aan úw succes.

Warehouse worker using a forklift

Video: SAP voor de grondstoffenindustrie

Of het nu gaat om een dalende marktvraag of volatiele grondstoffenprijzen. Om hoge productiekosten of de strikte eisen van toezichthouders. Haal de tools en technologie in huis en overwin met SAP de lastige uitdagingen in de grondstoffenindustrie.

Worker in hard hat at pulp and paper mill

Klabin: bedrijfsmiddelen intelligenter benut

Lees hoe de vooraanstaande pulp- en papierfabrikant Klabin de eigen bedrijfsmiddelen efficiënter inzet en miljoenen dollars bespaart. Dit dankzij de kracht van onze systemen en applicaties voor Manufacturing Integration and Intelligence en Manufacturing Execution.*

Mill products industry worker in hard hat

ArcelorMittal: veiligheid op de werkvloer

Bekijk deze presentatie van SAPPHIRE NOW en kom erachter hoe ArcelorMittal, een topspeler in staalproductie en mijnbouw, gevaren op de werkvloer opspoort. Ontdek hoe het bedrijf die gevaren inschat en onder controle houdt en zo de veiligheid en productiviteit verbetert. En dat alles dankzij de software en best practices van SAP.

Herhalingen SAPPHIRE NOW

Krijg onbeperkt toegang tot keynotes, sessies en conferentiemateriaal over de belangrijkste onderwerpen van dit moment op technologiegebied.