SAP for Insurance: uw brug naar toekomstige groei

Robert Cummings, hoofd van de SAP Insurance Business Unit en verzekeringsexpert, geeft een overzicht van de oplossingen die zijn ontwikkeld om verzekeraars te helpen kernprocessen beter te beheren: van sales, service en polis- en claimadministratie tot incentives, financiële processen, HR en rapportage.

SAP for insurance
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Vergelijk uzelf met

Vergelijk uzelf met de concurrentie

Krijg onmiddellijk inzicht in de prestaties van uw bedrijf vergeleken met branchegenoten. Het interactieve brancherapport van IDC gebruikt de informatie die u invoert en biedt een analyse op maat waarin uw prestaties worden vergeleken met die van uw concurrenten.

Verzekeringsagent bespreekt opties met klanten

SAP for Insurance: investeer in de toekomst

Succesvolle verzekeraars houden verschillende kritische risicofactoren in de gaten. Het risico bijvoorbeeld om klanten te verliezen, om de verkeerde producten aan te bieden, om beslissingen te nemen op basis van verouderde informatie of het risico van non-compliance in het licht van continu veranderende wet- en regelgeving.

Collega's kijken naar een tablet

Innovaties van SAP voor de verzekeringsbranche

De verzekeringsbranche ondergaat een aantal radicale veranderingen. De noodzaak om de processen te vereenvoudigen en de exploitatiekosten terug te dringen is een van de belangrijkste uitdagingen. Nu de rente laag staat, vooral bij de voor groei zo belangrijke levensverzekeringen, is rendement op beleggingen immers niet meer vanzelfsprekend.

Meer input van experts

Word lid van een SAP-gebruikersgroep

Ontdek hoe een SAP-gebruikersgroep u kan helpen extra kennis op te doen, de interactie met uw klanten te stroomlijnen en bij te dragen aan onze toekomststrategie voor verzekeringsoplossingen.

Lees verder over SAP-gebruikersgroepen ›

Business Analytics Community

Onze SAP Business Analytics Community is opgezet om u te helpen inzicht in actie om te zetten met behulp van onze softwareoplossingen voor analytics.

Zet inzichten om in actie ›