Chartis Insurance: geslaagde financiële transformatie

Ontdek hoe een van de grootste algemene verzekeraars ter wereld zorgt voor de tijdige en accurate financiële informatie die nodig is om te voldoen aan wettelijke compliance door samen met SAP op de verzekeringsbranche toegesneden software te ontwikkelen. Sinds de implementatie is bij Chartis meer inzicht in het risicoprofiel ontstaan en worden er betere front-office beslissingen genomen.

Stel bekijkt brochure bij autodealer
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Moeder houdt haar kind onder een paraplu

Eureko Sigorta: betere dekking

Ontdek hoe deze Turkse verzekeraar de financiële processen stroomlijnt, winstanalyses verbetert en klanten op de beste pakketten wijst dankzij SAP Business Suite powered by SAP HANA en de business intelligence van SAP BusinessObjects.

Vuurtoren aan de kust

Aviva: voorspellen wat de klant wil

Aviva is de grootste verzekeraar van het Verenigd Koninkrijk en bedient wereldwijd ongeveer 31 miljoen klanten. Lees hoe dit bedrijf SAP InfineInsight gebruikt om voorspellende modellen te bouwen en het inzicht krijgt dat nodig is om de juiste klanten op het juiste moment van de juiste aanbiedingen te voorzien.

Woordvoerder van AOK

AOK: doorbraak met SAP HANA

AOK is een toonaangevende Duitse zorgverzekeraar. Kijk en luister hoe deze organisatie SAP HANA gebruikt om gegevens te analyseren van meer dan zes miljoen ziekenhuisopnamen elk jaar en zo de langetermijnzorg verbetert en een duidelijk concurrentievoordeel behaalt.*

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP for Insurance?

Meer klantverhalen

Blader door al onze klantverhalen

Bekijk de volledige lijst voor meer klantverhalen uit uw branche.

Meer verhalen ›

* Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en de voorbeelden die hier worden gegeven zijn, hoewel ze op praktijkervaringen van klanten van SAP gebaseerd zijn, geen toezeggingen of garanties van SAP en/of haar partners. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten hangen af van klantspecifieke vereisten en wensen. De enige garanties voor producten en diensten van SAP zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen voor dergelijke producten en diensten, indien van toepassing. Niets in dit materiaal mag als een aanvullende garantie worden opgevat.