Werk klantgerichter met onze verzekeringssoftware

Houd de hedendaagse - goed geïnformeerde, veeleisende en hyper-connected - klant tevreden dankzij onze software voor de verzekeringsbranche. Profiteer van realtime inzichten in de klant en uw business, breng nieuwe en gepersonaliseerde producten sneller op de markt en zorg voor proactief beheer van risico en compliance.

 • Whiteboard Video: SAP voor Insurance
 • Maak kennis met SAP for Insurance
  EIU-onderzoek: de transformatie van de verzekeringsbranche
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
  Naar SAP Solution Explorer

  Gebruik deze interactieve tool om de juiste verzekeringsoplossing te kiezen.

  Auto Club: geslaagde transformatie

  Hoe is het de Auto Club Group gelukt om de claims van klanten sneller en gemakkelijker te verwerken? Met SAP for Insurance. Deze software helpt het bedrijf bovendien claimgegevens te verzamelen en te analyseren, de schadequote te verlagen en de operationele kosten terug te dringen.

  Achmea: verzekeren digitaliseren

  Ontdek hoe de grootste zorgverzekeraar van Nederland zich op een digitale toekomst voorbereidt met de complete verzekeringssuite van SAP. Laat u ook uitleggen hoe dit Achmea in staat zal stellen haar doelstelling te bereiken om de meest betrouwbare verzekeringsmaatschappij van het land te worden.

  Groep mensen bekijkt document

  De klantgerichte verzekeraar

  Ontdek hoe toonaangevende verzekeraars klantgerichter werken door hun service-inspanningen beter op de doelgroep af te stemmen, diepgaandere relaties met klanten op te bouwen en producten sneller in de markt te zetten met SAP for Insurance.

  SAP Financial Services forum

  SAP Financial Services forum

  Ontdek waarom u het vijfde internationale SAP Financial Services forum niet mag missen.