Assurantiesoftware voor de verzekeringsbranche

De moderne klant is goed geïnformeerd, veeleisend en op veel manieren verbonden met de wereld. Dat stelt de verzekeringsbranche voor nieuwe uitdagingen, wat vraagt om veelzijdige softwareoplossingen. Benut realtime klant- en bedrijfsinzichten, verkort de introductietijd voor nieuwe of op maat gemaakte producten en beheer proactief risico’s en compliance.

 • Whiteboard Video: SAP voor Insurance
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
  Maak kennis met onze oplossingen

  Ontdek hoe SAP de verzekeringsbranche ondersteunt en helpt bij creëren van succes

  SAP Assurantiesoftware voor de verzekeringsbranche

  Auto Club Group: soepeler zakendoen

  De Auto Club Group helpt klanten sneller en makkelijker dan ooit met hun claims. Dankzij de software van SAP voor de verzekeringsbranche voert het bedrijf soepel datamining en gegevensanalyses uit op de claiminformatie. Daarmee verlaagt de Auto Club Group het schadepercentage en beperkt het de bedrijfskosten.

  SAP verzekeringssoftware

  Achmea: verzekeringen van de toekomst

  Achmea wil de meest vertrouwde verzekeringsmaatschappij van het land worden. Deze video laat u zien hoe de grootste verzekeraar van Nederland zich op de toekomst voorbereidt met de implementatie van het volledige SAP pakket voor de verzekeringsbranche.

  Skydivers holding hands in a circle, representing SAP Claims Management’s achievement in winning XCelent awards

  SAP Claims Management Wint XCelent Awards

  Ontdek waarom SAP Claims Management in 2012 drie van de vier XCelent Awards won. Zowel voor de verscheidenheid aan functionaliteiten, het klantenbestand als de uitgebreide dienstverlening. Lees het rapport, vergelijk de beste leveranciers van claimsystemen en ontdek welk systeem het beste bij u past.

  Wereldbol schildering, weergeeft de global SCN community

  SAP Community Network (SCN)

  Bezoek onze community voor het laatste nieuws over de verzekeringsbranche. Deel uw visie, mening of stel vragen. De online community staat u graag te woord!