Vergroot uw marges op industriële machines en componenten

Voldoe op een winstgevende manier aan de vraag van uw klanten. Maak gebruik van onze software voor producenten van industriële machines en componenten (IM&C). Verlaag met onze oplossingen uw uitgaven in de toeleveringsketen. Versnel cycli, minimaliseer afschrijvingen en herstelwerk en verkort zo de terugverdientijd.

Overzichtsvideo: SAP voor IM&C
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Ontdek hoe SAP de IM&C-branche ondersteunt – en hoe we ook u helpen succesvol te zijn.

Busy train station, representing real-time business

Stuur uw bedrijf realtime aan

Stimuleer slimmere innovaties, versnel bedrijfsprocessen en vereenvoudig interacties met SAP Business Suite, vanaf nu ‘powered by SAP HANA’. Het in-memory computingplatform biedt u een baanbrekende oplossing en ongekende mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wrenches for an IM&C plant using machinery software

Verlaag kosten van uw dienstverleningsbeheer

Bekijk deze korte overzichtsvideo en kom erachter hoe u de kosten voor dienstverlening verlaagt. Houd uw klanten tevreden met onze oplossingen voor dienstverleningsbeheer, waarmee we vooroplopen in de markt. Gary Nelson, Industry Principal voor industriële machines en componenten bij SAP, geeft uitleg.

Woman using mobile phone to drive value

Genereer maximale waarde met mobile

Lees alles over trends en vraagstukken rondom enterprise mobility. Ontdek een kader waarbinnen u een effectieve mobiele strategie creëert. En krijg zicht op de bedrijfsprocessen die als mobiele processen de meeste waarde voor uw industriële machines en componenten genereren.

Cloud

Verkoopconfiguratie in de cloud

Vanaf nu is er verkoopconfiguratie in de cloud. Daarmee verkoopt u efficiënter configureerbare producten en diensten.