Marisfrolg: efficiënter kleding verkopen

Marisfrolg is een gerenommeerd en exclusief kledingmerk voor vrouwen, met honderden winkels in Azië. Ontdek hoe deze organisatie een SAP-oplossing heeft geïmplementeerd die inkoop, productie, sales, supply chain en finance integreert met behulp van SAP-beheercentra en SAP MaxAttention. Marisfrolg is er op deze manier in geslaagd om de efficiency significant te vergroten en de informatiesilo's tot nul te beperken.

Winkelende vrouw houdt een jurk vast en maakt een selfie
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Visverkoper sorteert vis in een markt

Grupo Calvo: slimmere processen

Grupo Calvo, de eerste onderneming die tonijn verpakte in een rond blik, is een pionier in de vis- en schaaldierenbranche. Om uit te kunnen breiden en de concurrentie voor te blijven, is de organisatie overgestapt op SAP Supply Chain Management. Ontdek hoe de software Calvo heeft geholpen bij het optimaliseren van wereldwijde processen.

Een klant rijdt met een winkelwagen door een supermarkt

Danone: verlaging van de CO2-uitstoot

Danone biedt verse zuivelproducten en medische voedingsmiddelen, en staat bekend om haar milieubewuste werkwijze. Ontdek hoe deze organisatie de CO2-voetafdruk heeft gemeten voor 35.000 producten, en de CO2-uitstoot vervolgens met 30% wist te verlagen, met behulp van SAP Consulting en SAP BusinessObjects.*

Werknemer van Gekkeikan Sake aan het werk op kantoor

Gekkeikan Sake: probleemloos brouwen

Hoe is deze 370 jaar oude sakeproducent erin geslaagd om processen te stroomlijnen, de kosten te verlagen en de onderhoudslast te beperken? De oplossing is SAP ERP. Het IT-platform integreert alle activiteiten en maakt een veilige, consistente productiebewaking mogelijk: van grondstoffen tot eindproducten.

Wij kunnen helpen.

Wilt u meer weten over SAP for Consumer Products?

Meer klantverhalen

Panzani Group: groeiende marges

Lees hoe dit voedselbedrijf verschillende SAP-oplossingen inzet om de supply chain te optimaliseren, processen te optimaliseren en kosten te verlagen.

Lees het klantverhaal ›

Ateeco: geoptimaliseerde verkoopbevordering

Ontdek hoe deze kleine fabrikant van consumentenproducten het maximale uit haar verkoopbevorderingen haalt met SAP Paybacks and Chargebacks by Vistex.

Bekijk de video (5 minuten) ›

Blader door al onze klantverhalen

Bekijk de volledige lijst voor meer klantverhalen uit uw branche.

Bekijk meer verhalen ›

*Alle genoemde implementatieresultaten zijn uitsluitend bedoeld ter informatie en de voorbeelden die hier worden opgevoerd, ofschoon gebaseerd op praktijkervaringen van klanten van SAP, zijn niet te interpreteren als toezeggingen of garanties door SAP en/of partnerbedrijven van SAP. Feitelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen variëren op basis van klantspecifieke vereisten en behoeften. De enige garanties voor producten en diensten van SAP zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen voor dergelijke producten en diensten, indien van toepassing. Niets in dit materiaal mag als een aanvullende garantie worden opgevat.