Loop voorop in de consumentengoederenbranche

Benut de kracht van onze software en word een consumentgerichte onderneming

Ontdek de ongekende mogelijkheden als u vertrouwt op software voor de consumentengoederenbranche die innovatie ondersteunt, van idee tot lancering. Word succesvol op alle vlakken: breng uw product als eerste op de markt, behaal het maximale rendement en lever een perfecte klantenservice. Als consumenten uw merk sneller herkennen, klanten loyaler worden, u sneller kunt reageren op de klantvraag en u een optimale voorraad heeft, kunt u uw omzet aanzienlijk verhogen.

Loop voorop in de consumentengoederenbranche
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Toegang tot SAP Solution Explorer

Een interactieve tool om de juiste oplossing voor consumentenproducten te kiezen

Unilever: een verschil maken in de wereld

Unilever: een verschil maken in de wereld

Unilever heeft veel van haar belangrijkste processen vereenvoudigd en versneld. Waar het opstellen van rapporten vroeger soms wel weken duurde, zijn ze nu vaak in minder dan een dag klaar*. Zo zijn er dus ook minder mensen nodig om deze taken uit te voeren.

P & G

P&G: nieuwe kansen blootleggen

Ontdek hoe de grootste consumentenproductenorganisatie ter wereld SAP HANA gaat gebruiken om haar rapportagelandschap aanzienlijk te versnellen en te vereenvoudigen, waardoor er eindeloos veel nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Ferrero: een zoetere wereld

Ferrero: een zoetere wereld

Ferrero is een van 's werelds grootste banketbakkers, met bekende merken als Ferrero Rocher, Nutella, Kinder Surprise en Tic Tac. Ontdek hoe deze onderneming SAP gebruikt om de supply chain zo efficiënt mogelijk te maken, waardoor de wereld nog wat zoeter kan worden.

Hybris Marketing

Hybris Marketing

Verleid klanten, verbaas ze en bouw aan een persoonlijke relatie met één-op-één marketing.