Groei met onze oplossingen voor de chemische industrie

Tackle gericht de uitdagingen die voortvloeien uit toenemende onzekerheid, complexiteit en toezicht van regelgevende instanties in de sector – met de SAP softwareoplossingen voor de chemische industrie. Onze technologie helpt uw bedrijfsmiddelen veilig te optimaliseren, winstgevender orders uit te voeren, en meer rendement op productinnovaties te halen. SAP software stelt u daarnaast in staat continu te innoveren en uw producten, processen en businessmodellen aan te passen en zo uw resultaten te verbeteren.

Video (3min): SAP voor de chemische industrie
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Zie hoe SAP oplossingen de chemische industrie ondersteunen en helpen succesvol te zijn.

Druk station, weergeeft real-time business

Stuur uw bedrijf in real-time aan

Jaag slimmere innovaties aan, versnel bedrijfsprocessen en vereenvoudig interacties met SAP Business Suite – vanaf nu ‘powered by SAP HANA’ – het in-memory computingplatform waarmee we vooroplopen in de markt. Maak kennis met deze baanbrekende oplossing en de mogelijkheden die het u biedt.

chemicus onderzoekt een 'sample'

Novus International: De wereld voeden

In 2050 zal de wereldbevolking naar verwachting 22% groter zijn dan nu. Om de toenemende honger te stillen zal de voedselproductie wereldwijd verdubbeld moeten worden. Ontdek hoe Novus, een vooraanstaande onderneming op het gebied van diervoeding en -gezondheid, SAP technologie gebruikt om bij te dragen aan een oplossing voor dit probleem.

Onderzoeker in de chemische industrie doet onderzoek

Galata: met beperkte IT wereldwijd concurreren

Hoe slaagde dit middelgrote chemische bedrijf met medewerkers overal ter wereld – en een beperkte IT-infrastructuur en -staf – erin in slechts 60 dagen operationeel te zijn met nieuwe bedrijfssoftware? Door de SAP ERP-applicatie als een gehoste oplossing te gaan gebruiken. Lees er alles over.

Fabriek in de chemische industrie

Best Practices: Chemische industrie

Bereik een snelle ROI met onze pakketoplossingen voor de chemische industrie.