Word lid van de SAP Banking View community

Bezoek SAP Banking View dagelijks voor nieuws en media over de banksector. Krijg toegang tot waardevolle resources, zoals rapporten van analisten, nieuwe productinformatie, best practices, how-to-toelichtingen en discussies die nuttig zijn om SAP-oplossingen te implementeren en ermee aan de slag te gaan.

Man gebruikt laptop om sociaal te netwerken
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Leden van de BIAN-community

Word lid van het Banking Industry Architecture Network

Deze community is in het leven geroepen door leiders in de banksector met als doel het gebruik van een Service-Oriented Architecture te verbeteren. Via webinars, rapporten en evenementen bent u altijd op de hoogte van de laatste discussies en bevindingen.

Man kijkt naar buiten door een groot raam

De innovatievisie van banken in 2014

Om een Best-Run Business te zijn, nu en in de toekomst, gaan veel banken over op nieuwe, razendsnelle oplossingen. De tijden waarin er jaren voorbijgingen zonder dat er resultaten werden geboekt, zijn voorbij. Wilt u een Best-Run Business worden? Leg de focus dan op snelheid.

Vrouw gebruikt haar mobiele telefoon tijdens het winkelen

Hoe de cloud banken laat innoveren

Banken stonden lange tijd sceptisch tegenover cloudtechnologieën, omdat ze zich zorgen maakten om privacy en de veiligheid van gegevens. Toch vindt er momenteel een enorme groei plaats in bankapplicaties in de cloud, van front- tot backoffice.

Meer input van experts

Uw positie ten opzichte van de concurrentie

Ontdek hoe uw onderneming het doet ten opzichte van andere bankorganisaties. Neem deel aan dit IDC-brancherapport en vergelijk uw prestaties met die van concurrenten.

Ja, ik wil een persoonlijke evaluatie ›

Word lid van een SAP gebruikersgroep

Word lid van een SAP gebruikersgroep, een onafhankelijke groep zonder winstoogmerk, bestaande uit klanten en partners van SAP. Verwerf kennis, maak bankklanten betrokkener en denk mee over de bankstrategie van SAP.

Meer informatie over SAP-gebruikersgroepen ›