Vergroot uw marges met onze oplossingen voor de banksector

Met onze oplossingen voor de banksector krijgt u de flexibiliteit die u nodig hebt om in te spelen op veranderingen in klantvertrouwen, demografische gegevens en vraag. Wilt u meer winst behalen in alle kanalen, en uitdagingen zoals hogere kapitaalvereisten en strengere regelgeving het hoofd bieden? Maak kennis met onze uitgebreide serie apps – van SAP Bank Analyzer tot SAP Mobile Banking.

Video: SAP voor het bankwezen
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Toegang tot SAP Solution Explorer

Een interactieve tool die u helpt om de bankoplossing te kiezen die bij u past

Big Data en de bankklant

29-aug-2014

Hoe kunt u de relatie met uw bankklanten versterken met behulp van Big Data, en hoe geeft u hun precies waar ze behoefte aan hebben? Het antwoord staat in dit rapport van Bloomberg Research. Hierin leest u ook waarom geavanceerde analyses van de juiste leverancier de sleutel tot succes vormen.

Risico's en finance afstemmen in het bankwezen

Ontdek methoden om de uitdagingen het hoofd te bieden die de afstemming van risico's en financiën in de weg staan. Dit Chartis-rapport behandelt een onafhankelijk onderzoek onder directieleden die verantwoordelijk zijn voor risicobeheer en finance, en legt uit hoe u de alignmenttheorie in de praktijk brengt.

Drie collega's bespreken nieuwe functies voor mobiel bankieren

Bestuur uw bank in realtime met SAP HANA

Ontdek hoe onze gerenommeerde technologie voor in-memory computing, SAP HANA, het mogelijk maakt dat enorme hoeveelheden gegevens (klant- en transactionele bankgegevens) sneller verwerkt kunnen worden dan ooit met als resultaat een verbetering van het plannings-, risico- en compliancemanagement, betere rapportages, en meer.

SAP financiële dienstenforum

SAP financiële dienstenforum

Leer hoe u de grondslag voor digitale verandering legt tijdens SAP’s 5de internationale forum voor financiële diensten.