Vergroot uw marges met onze oplossingen voor het bankwezen

Geef uzelf het inzicht en de flexibiliteit die u nodig hebt om veranderingen bij te kunnen houden in het vertrouwen en de vraag van klanten en de samenstelling van uw klantenbestand – met behulp van onze softwareoplossingen voor het bankwezen. Vergroot de winstmarges voor alle kanalen – en leer beter om te gaan met uitdagingen zoals hogere kapitaaleisen, strengere regelgeving en lagere provisie-inkomsten.

Video (1 min): SAP voor het bankwezen
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Zie hoe SAP oplossingen voor het bankwezen u kunnen helpen succesvol te zijn.

Vrouw in banking industrie werkt op haar laptop

CSC & SAP: innovatieve banking oplossingen

CSC en SAP hebben hun partnerschap uitgebreid om de mondiale bankensector software en diensten van de volgende generatie te kunnen bieden. Ontdek hoe deze nieuwe oplossingen banken zullen helpen hun IT te moderniseren om gelijke tred te houden met de veranderende eisen van klanten, toezichthouders en de markt.

Man zit voor computerscherm en analyseert banking informatie

Gartner: SAP leider in Retail Core Banking

Lees een externe beoordeling van de leveranciers die internationale Retail Core Banking oplossingen aanbieden – een strategische technologie voor het faciliteren van onder meer groei en klantbehoud. En ontdek waarom SAP in het Gartner Magic Quadrant 2012 tot leider werd gekroond.

Drie collega's bespreken de nieuwe mobile-banking technologie

Stuur uw bank aan in real-time

Ontdek hoe SAP HANA, de in-memory computingtechnologie waarmee we vooroplopen in de markt, u kan helpen enorme hoeveelheden gegevens van klanten en banktransacties sneller te verwerken dan ooit tevoren – met als resultaat betere planning, Risk & Compliance Management, rapportages en nog veel meer.

Manager gebruikt software voor het bankwezen op haar mobile device

Blogspot: Banking View

Blijf op de hoogte van socialenieuws- en -media-updates voor het bankwezen – met deze verzameling blogs, artikelen, video’s en evenementen.