Financiële software voor banken

Geef uzelf het inzicht en de flexibiliteit die u nodig hebt om veranderingen bij te kunnen houden in het vertrouwen en de vraag van klanten en de samenstelling van uw klantenbestand – met behulp van onze softwareoplossingen voor het bankwezen. Vergroot de winstmarges voor alle kanalen – en leer beter om te gaan met uitdagingen zoals hogere kapitaaleisen, strengere regelgeving en lagere provisie-inkomsten.

Video (1 min): SAP voor het bankwezen
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Zie hoe SAP oplossingen voor het bankwezen u kunnen helpen succesvol te zijn.

SAP Banking software

SAP - Leader in @forrester Customer-Centric Global Banking Platforms Wave.

29-aug-2014

WALLDORF — SAP SE today announced that is has been ranked by Forrester Research Inc. as a leader in its report “The Forrester Wave™: Customer-Centric Global Banking Platforms, Q3 2014.”

Cloud Financiële software

Cloud Innovation & Connectivity van Oxford Economics

Een hoog percentage van de ondervraagde bedrijven door Oxford Economics in 2013 meldden dat zij de cloud hebben omarmd om nieuwe producten te ontwikkelen; nieuwe markten te betreden; zich op nieuwe bedrijven en partners te richten; en strategisch hun IT-afdelingen om te vormen tot profit centers.

Waarom de Dutch

Waarom de Dutch FinTech Hackathon zoveel meer is dan een wedstrijd

Ze gingen de strijd aan met 17 andere teams van ontwikkelaars. Het team van SAP bouwde in 48 uur een iOS App om klanten te benaderen met gepersonaliseerde aanbiedingen.

Manager gebruikt software voor het bankwezen op haar mobile device

Gratis proefversie SAP HANA Cloud Portal

Ervaar de geavanceerde SAP-software in actie. Download en probeer de nieuwste versies van onze marktleidende oplossingen. Probeer SAP HANA Cloud Portal nu online!