Vergroot uw marges met onze oplossingen voor het bankwezen

Geef uzelf het inzicht en de flexibiliteit die u nodig hebt om veranderingen bij te kunnen houden in het vertrouwen en de vraag van klanten en de samenstelling van uw klantenbestand – met behulp van onze softwareoplossingen voor het bankwezen. Vergroot de winstmarges voor alle kanalen – en leer beter om te gaan met uitdagingen zoals hogere kapitaaleisen, strengere regelgeving en lagere provisie-inkomsten.

Video (1 min): SAP voor het bankwezen
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Zie hoe SAP oplossingen voor het bankwezen u kunnen helpen succesvol te zijn.

Vrouw in banking industrie werkt op haar laptop

Zes essentials voor een sterkere Customer experience

Customer experience is al aan aantal jaren een belangrijk aandachtspunt voor bedrijven in alle sectoren. Lang genoeg om te weten wat goed werkt en wat niet. We vroegen deskundigen en beoefenaars om hun essentiële ideeën over het ontwikkelen en onderhouden van een sterke klant.

Cultuurverandering bij financiele dienstverleners naar integere dienstbaarheid.

'If you think compliance is expensive, try non compliance'

22-jun-2014

Compliance, Risk en Fraude. Dat is het onderwerp van het BR Discussion Dinner op de fraaie zomerse namiddag van 2 juni jl. Het gaat vooral over cultuurverandering bij financiële dienstverleners naar integere dienstbaarheid.

Drie collega's bespreken de nieuwe mobile-banking technologie

Stuur uw bank aan in real-time

Ontdek hoe SAP HANA, de in-memory computingtechnologie waarmee we vooroplopen in de markt, u kan helpen enorme hoeveelheden gegevens van klanten en banktransacties sneller te verwerken dan ooit tevoren – met als resultaat betere planning, Risk & Compliance Management, rapportages en nog veel meer.

Manager gebruikt software voor het bankwezen op haar mobile device

Daily Keynotes at SAPPHIRE NOW

June 3–5, 2014: Inspiring and Thought-Provoking Keynotes. Get valuable insight from SAP executives, partners, and customers. Join the fun during Thursday’s comedic keynote.