Vergroot uw marges met onze oplossingen voor het bankwezen

Geef uzelf het inzicht en de flexibiliteit die u nodig hebt om veranderingen bij te kunnen houden in het vertrouwen en de vraag van klanten en de samenstelling van uw klantenbestand – met behulp van onze softwareoplossingen voor het bankwezen. Vergroot de winstmarges voor alle kanalen – en leer beter om te gaan met uitdagingen zoals hogere kapitaaleisen, strengere regelgeving en lagere provisie-inkomsten.

Video (1 min): SAP voor het bankwezen
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Ontdek onze oplossingen

Zie hoe SAP oplossingen voor het bankwezen u kunnen helpen succesvol te zijn.

Interactieve infographic van Oxford Economics

Cloud Innovation & Connectivity van Oxford Economics

Een hoog percentage van de ondervraagde bedrijven door Oxford Economics in 2013 meldden dat zij de cloud hebben omarmd om nieuwe producten te ontwikkelen; nieuwe markten te betreden; zich op nieuwe bedrijven en partners te richten; en strategisch hun IT-afdelingen om te vormen tot profit centers.

Smoother, Faster, Cleaner, Safer

Smoother, Faster, Cleaner, Safer

29-aug-2014

Door informatie verder te verrijken, nieuwe verbanden te leggen en interessante dwarsdoorsnedes te maken, beschikt de overheid met Big Data over een geweldig hulpmiddel om verbetering te brengen.

Hulp voor Typhoon slachtoffers - SAP en Plan International

Hulp voor Typhoon slachtoffers - SAP en Plan International

In oktober 2013 trof een verwoestende tyfoon de Filippijnen. Meer dan 800.000 mensen - waaronder veel kinderen - bleven dakloos achter. Plan International, een van 's werelds grootste ontwikkelingsorganisaties voor kinderen, stapte meteen in om de zorg voor de slachtoffers op zich te nemen. Met de hulp van SAP.

Manager gebruikt software voor het bankwezen op haar mobile device

Gratis proefversie SAP HANA Cloud Portal

Ervaar de geavanceerde SAP-software in actie. Download en probeer de nieuwste versies van onze marktleidende oplossingen. Probeer SAP HANA Cloud Portal nu online!