Vergroot uw marges met onze oplossingen voor de banksector

Met onze oplossingen voor de banksector krijgt u de flexibiliteit die u nodig hebt om in te spelen op veranderingen in klantvertrouwen, demografische gegevens en vraag. Wilt u meer winst behalen in alle kanalen, en uitdagingen zoals hogere kapitaalvereisten en strengere regelgeving het hoofd bieden? Maak kennis met onze uitgebreide serie apps – van SAP Bank Analyzer tot SAP Mobile Banking.

Video: SAP voor het bankwezen
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Toegang tot SAP Solution Explorer

Een interactieve tool die u helpt om de bankoplossing te kiezen die bij u past

Employees in an office

Big Data en de bankklant

29-aug-2014

Hoe kunt u de relatie met uw bankklanten versterken met behulp van Big Data, en hoe geeft u hun precies waar ze behoefte aan hebben? Het antwoord staat in dit rapport van Bloomberg Research. Hierin leest u ook waarom geavanceerde analyses van de juiste leverancier de sleutel tot succes vormen.

Piles of stacked rocks on a beach

Risico's en finance afstemmen in het bankwezen

Ontdek methoden om de uitdagingen het hoofd te bieden die de afstemming van risico's en financiën in de weg staan. Dit Chartis-rapport behandelt een onafhankelijk onderzoek onder directieleden die verantwoordelijk zijn voor risicobeheer en finance, en legt uit hoe u de alignmenttheorie in de praktijk brengt.

Drie collega's bespreken nieuwe functies voor mobiel bankieren

Bestuur uw bank in realtime met SAP HANA

Ontdek hoe onze gerenommeerde technologie voor in-memory computing, SAP HANA, het mogelijk maakt dat enorme hoeveelheden gegevens (klant- en transactionele bankgegevens) sneller verwerkt kunnen worden dan ooit met als resultaat een verbetering van het plannings-, risico- en compliancemanagement, betere rapportages, en meer.

SAP Financial Services forum

SAP Financial Services forum

Ontdek waarom u het vijfde internationale SAP Financial Services forum niet mag missen.