Bepaal het tempo in lucht-, ruimtevaart en defensie

De lucht- en ruimtevaart en defensie hebben te maken met globalisatie, marktvolatiliteit en krimpende budgetten. Reageer direct op die uitdagingen, met de software van SAP. Wij kunnen u helpen, of u nu defensieleverancier bent of casco’s bouwt. Zorg er samen met ons voor dat uw organisatie over de flexibiliteit en technologie beschikt om nú de innovatie van de toekomst aan te jagen.

 

SAP solutions for aerospace & defense
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Maak kennis met onze oplossingen

Ontdek hoe SAP de sector van lucht- en ruimtevaart en defensie ondersteunt.

Aircraft under construction

Flexibiliteit in de lucht- en ruimtevaart

Ontdek hoe vooraanstaande bedrijven in de sector van lucht- en ruimtevaart en defensie de uitdagingen van globalisering, de wereldeconomie en krimpende defensiebudgetten aangaan. Lees hoe zij profiteren van de voordelen van de technologie en oplossingen van SAP.

A&D technicians working on a component

Mobiele 3D productvisualisatie

Bekijk de zakelijke voordelen van de mobiele technologie voor 3D-productvisualisatie van SAP. Ontdek hoe u uw technici de mogelijkheid biedt CAD-afbeeldingen te bekijken, verschuiven en draaien en in of uit te zoomen. En dat zonder kennis van CAD of licenties.

Aircraft in flight

Honeywell Aerospace: big data de baas

Krijg onbeperkt toegang tot keynotes, sessies en conferentiemateriaal over de belangrijkste onderwerpen van dit moment op technologiegebied.

Herhalingen SAPPHIRE NOW

Krijg onbeperkt toegang tot keynotes, sessies en conferentiemateriaal over de belangrijkste onderwerpen van dit moment op technologiegebied.