Zet Big Data om in echte, real-time resultaten

Ontdek de oplossingen voor Big Data van SAP. Door te kiezen voor een platform dat Big Data in real-time verwerkt, kunt u direct transacties aangaan, analyseren en handelen op basis van verkregen inzichten. Ontwikkel nieuwe businessmodellen en inkomstenstromen met analytics en applicaties gericht op de praktijk. En benut onze datascience-diensten voor het blootleggen van cruciale zakelijke behoeften en mogelijkheden.

     Wat Big Data voor u kan betekenen
     • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
     Ontdek onze oplossingen

     Maak kennis met onze flexibele big data-oplossingen die u kunnen helpen echt onderscheidend te zijn.

     Werknemers ontdekken big data trends op laptop

     Big Data: Waarom nu? Wat is er nieuw?

     Verdiep u in Big Data-trends, strategieën en de impact op het bedrijfsleven – en ontdek hoe onze analytische en datawarehousing-technologieën uw onderneming kunnen helpen van Big Data een cruciale voorsprong op de concurrentie te maken – in deze white paper van IDC boordevol informatie.

     Collega's analyseren grote hoeveelheden data

     Big Data wordt volwassen

     Voldoe aan de real-time behoeften van veeleisende gebruikers en ga de uitdagingen die Big Data oplevert aan. Leer meer over de manier waarop een ingrijpende verandering van strategie traditionele gegevensecosystemen transformeert door een eenduidig overzicht te creëren van het gegevensterrein dat nodig is om Big Data en de real-time behoeften van innovatieve ondernemingen te ondersteunen.

     Groot orkest, ook hier creëert men data.

     Hoe gaat u om met grote hoeveelheden data?

     29-okt-2013

     #Bigdata

     Bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met nieuwe uitdagingen voor het opslaan, beheren, toegang krijgen tot en het analyseren van zeer grote hoeveelheden data. In de blog 'Big Data, Big problem?' bespreekt Andre Posthuma deze uitdagingen en deelt hij zijn expertise over het onderwerp enterprise information management.

     Brainstorm bij een evenement

     Terugblik: SAP Big Data Forum 2013

     Het SAP Big Data Event op 10 oktober was een groot succes. SAP, partners en klanten zoomden in op de vraag: ‘Wat zijn de mogelijkheden van Big Data voor úw organisatie?’ Het doel; in één dag grip krijgen op alle aspecten rondom dit onderwerp. En dat is meer dan gelukt!