Creëer innovatieve en gebruiksvriendelijke apps met het SAP Mobile Platform

Ontdek hoe SAP Mobile Platform u de benodigde tools biedt om de mobile initiatieven in uw hele bedrijf door te voeren – met een ontwikkelplatform dat consistent is, maar toch prima aan veranderende zakelijke behoeften aan te passen is.

 

  • 488
  • 275
  • Businessman using an app developed on the SAP Mobile Platform
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email

Sleehonden weergeven het leiderschap van SAP in mobility

SAP leiderspositie in Gartner's Magic Quadrant

Ontdek wat Gartner zegt over het belang van de mobiele applicatie-ontwikkeling. Gartner zoomt in op bedrijven die de mogelijkheid bieden om mobiele apps te bouwen, ondersteunen en te beheren.

Businessman using a tablet to read reports

Leverage Technology from the Mobile Industry Leader

SAP has been recognized by market analysts and researchers as a leader of the mobile application development platform market. Furthermore, the SAP Mobile Platform has been projected for the best future return on investment.

Werknemer bespreekt ons mobile development platform in de cloud

Mobile app development beschikbaar in de cloud

Marktleiders kiezen steeds vaker een flexibele & kostenbesparende manier van mobile app development. Met de cloud versie van het SAP Mobile Platform kunt direct aan de slag met het ontwikkelen van applicaties zonder grote investeringen.

Waar staat u met uw Mobile Strategy?

Hoe speelt u in op de kansen die mobiele technologieën bieden? Bent u hard op weg om een ‘mobile business’ te worden of staat u nog in de startblokken? Waar u ook staat, SAP helpt u graag op weg.

We can help.

Want to learn more about SAP for enterprise mobility?

Ready to buy? Visit SAP Store ›