SAP Mobile Apps helpen u zaken doen: op elk moment, op elke plek

Transformeer uw business met state-of-the-art mobiele applicaties voor uw werknemers, klanten en partners. Met de uitgebreide selectie aan mobiele toepassingen van SAP heeft u mogelijkheden voor elke branche en elke uitdaging. U neemt sneller beslissingen, heeft beter contact met uw klanten en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mobiele devices die gebruik maken van SAP mobile apps
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Managers gebruiken mobile apps voor een beter besluitvorming

Versla uw concurrenten met enterprise mobility

Ondernemingen ontwikkelen hun mobiele strategieën voor meer impact op het netto rendement. In dit e-book leest u over de bevindingen van een onderzoek door J. Gold Associates, LLC. Dit technologisch onderzoeksbureau helpt zakelijke leiders de sterke en zwakke kanten van hun mobiele-appstrategieën onder de loep te nemen.

Collega's werken samen met mobiele apps

Mobile: betrokkenheid in een andere gedaante

Mobile is niet zomaar een gekrompen website of een app op schermgrootte – het is een veel bredere overgang naar nieuwe betrokkenheidssystemen. Lees dit rapport van Forrester en ontdek hoe vooraanstaande bedrijven als General Electric en Kraft met mobile hun klanten slagkracht, beïnvloeding en betrokkenheid bieden op de momenten die ertoe doen.

Standard Bank S.A. executive bespreekt de mobiele apps van SAP

Standard Bank: focussen op klanten

Ontdek hoe Standard Bank S.A. de klant meer centraal stelt met de mobiele oplossingen van SAP. De grootste bank van Zuid-Afrika biedt de 10 miljoen landgenoten zonder toegang tot bankdiensten een innovatief, mobiel bankkanaal – en daarmee een unieke klantervaring. En dat alles dankzij de mobiele technologie van SAP.

Maak kennis met onze mobiele apps

Enterprise Mobile Apps:

*Alle implementatieresultaten zijn slechts ter informatie en de geboden voorbeelden zijn weliswaar gebaseerd op echte ervaringen van SAP klanten, maar vormen geen toezeggingen of garanties van SAP en/of zijn partners. Werkelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen uiteenlopen, afhankelijk van klantspecifieke eisen en behoeften. De enige garanties voor SAP producten en diensten zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen die bij dergelijke producten en diensten worden geleverd, indien van toepassing. Niets hierin mag worden opgevat als een aanvullende garantie.