SAP Mobile Apps helpen u zaken doen: op elk moment, op elke plek

Transformeer uw business met state-of-the-art mobiele applicaties voor uw werknemers, klanten en partners. Met de uitgebreide selectie aan mobiele toepassingen van SAP heeft u mogelijkheden voor elke branche en elke uitdaging. U neemt sneller beslissingen, heeft beter contact met uw klanten en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mobiele devices die gebruik maken van SAP mobile apps
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email
Managers gebruiken mobile apps voor een beter besluitvorming

Versla uw concurrenten met enterprise mobility

Ondernemingen ontwikkelen hun mobiele strategieën voor meer impact op het netto rendement. In dit e-book leest u over de bevindingen van een onderzoek door J. Gold Associates, LLC. Dit technologisch onderzoeksbureau helpt zakelijke leiders de sterke en zwakke kanten van hun mobiele-appstrategieën onder de loep te nemen.

Zet een hek om je smartphone & apps

Je telefoon kwijt raken is nooit fijn, maar wat als je telefoon allemaal apps bevat boordevol gevoelige bedrijfsgegevens. Een van je apps biedt zelfs rechtstreeks toegang tot het CRM-systeem van je bedrijf. Wat doe je?

Standard Bank S.A. executive bespreekt de mobiele apps van SAP

Standard Bank: focussen op klanten

Ontdek hoe Standard Bank S.A. de klant meer centraal stelt met de mobiele oplossingen van SAP. De grootste bank van Zuid-Afrika biedt de 10 miljoen landgenoten zonder toegang tot bankdiensten een innovatief, mobiel bankkanaal – en daarmee een unieke klantervaring. En dat alles dankzij de mobiele technologie van SAP.

Maak kennis met onze mobiele apps

Enterprise Mobile Apps:

*Alle implementatieresultaten zijn slechts ter informatie en de geboden voorbeelden zijn weliswaar gebaseerd op echte ervaringen van SAP klanten, maar vormen geen toezeggingen of garanties van SAP en/of zijn partners. Werkelijke prijzen, kosten en implementatieresultaten kunnen uiteenlopen, afhankelijk van klantspecifieke eisen en behoeften. De enige garanties voor SAP producten en diensten zijn de garanties in de uitdrukkelijke garantieverklaringen die bij dergelijke producten en diensten worden geleverd, indien van toepassing. Niets hierin mag worden opgevat als een aanvullende garantie.